x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Noi 2005   •   00:00

Viorel Simion si-a asigurat bronzul la CM


Viorel Simion s-a calificat in se-mifinalele categoriei 57 kg la Campionatul Mondial de box de la Mianyang (China). Pugilistul roman l-a invins ieri la puncte, scor 33-12, pe germanul Andreas Propp, si va boxa azi cu rusul Alexei Tisenko, campion olimpic. "Nu am avut un meci prea greu. Imi cunosteam adversarul, pentru ca am fost in Germania la niste sparring-uri unde am mai boxat cu el. In semifinala va fi mult mai greu, dar ma simt foarte bine si sper sa ajung in finala", a declarat Simion, singurul roman ramas in competitie.

SPANIA. In aceasta seara se va disputa derby-ul campionatului spaniol, "el clasico" Real Madrid - FC Barcelona. In acest moment, Barca si Real sunt despartite de un singur punct in clasament, clasandu-se pe locurile doi si trei in Primera Division. Partida de pe "Santiago Bernabeu" va incepe de la ora 21:00 si va fi transmisa in direct de TV Sport.

HANDBAL. Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins cu 29-28 Suedia in ultimul meci din grupele turneului amical de la Aarhus (Danemarca), obtinand calificarea in semifinale. In urma acestui rezultat, Romania a ocupat prima pozitie in grupa A si va juca astazi, in penultimul act al competitiei, cu Norvegia, ocupanta locului doi in grupa B.

RAPID. Marius Maldarasanu a declarat ieri ca nu este normal ca selectionerul Victor Piturca i-a menajat pe jucatorii lui CFR Cluj, dar i-a pastrat in lotul pentru amicalul cu Nigeria pe giulesteni, inaintea meciului direct dintre cele doua echipe. "Este adevarat ca Tilinca era accidentat si ca Dorinel Munteanu are o varsta si trebuia menajat, dar venea meciul direct si nu trebuia sa faca diferente. Nu cred ca Piti a facut intentionat asta pentru a-l avantaja pe Dorinel", a spus Malda.

TELEVIZIUNI. CNA a solicitat ieri Consiliului Concurentei initierea unei investigatii oficiale privind incredintarea de catre LPF a dreptului exclusiv de televizare a partidelor din Divizia A. CNA considera ca incredintarea directa a dreptului exclusiv societatii Telesport a afectat concurenta dintre posturi si a condus la aparitia unei pozitii dominante in ceea ce priveste stabilirea preturilor si a optiunilor revandute altor televiziuni.

ANGLIA. Roy Keane si-a reziliat contractul cu Manchester United, echipa la care a evoluat 12 sezoane. Decizia jucatorului, numit de managerul Alex Ferguson "cel mai bun mijlocas din lume din generatia sa" a venit dupa ce oficialii lui United au hotarat, la inceputul lunii, sa scoata din programul televiziunii clubului un interviu in care Keane isi critica colegii.

×
Subiecte în articol: sport