x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

18 Noi 2005   •   00:00

Egal cu Danemarca la handbal feminin


Nationala de handbal feminin a Romaniei a terminat la egalitate, 28-28, partida cu reprezentativa Danemarcei, disputata in cadrul Cupei Mondiale de la Aarhus. Dupa meci, antrenorul Gheorghe Tadici a acuzat ajutorul acordat de arbitri campioanei olimpice si mondiale: "Am primit o eliminare imaginara in ultimul minut si, ca tacamul sa fie complet, in ultima secunda gazdele au primit o lovitura de la 7 metri". Romania, care a mai invins in acest turneu Coreea de Sud, vicecampioana olimpica, a jucat ultimul meci din grupa aseara, cu Suedia.

TENIS. Victor Hanescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului challenger de la Dnepropetrovsk (Ucraina), dotat cu premii in valoare totala de 125.000 de dolari. Hanescu, principalul favorit al competitiei, l-a invins in turul doi, cu 6-3, 6-3, pe croatul Sasa Tuksar. Tenismanul roman va juca in sferturi cu marocanul Younes El Aynaoui, care a trecut, scor 6-4, 6-4, de taiwanezul Yeu-Tzuo Wang.

TENIS DE MASA. Cristinel Romanescu a fost reales ieri in functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis de Masa. In urma alegerilor, care s-au desfasurat la sediul Agentiei Nationale pentru Sport, Romanescu a primit 44 de voturi, in timp ce Otilia Badescu a adunat 22 de voturi, un vot fiind declarat nul.

UCRAINA. Daniel Florea a marcat un gol in partida amicala pe care echipa sa, Metalurg Donetk, a terminat-o la egalitate, scor 3-3, cu Sahtior Donetk. Florea, care a fost imprumutat de Sahtior la Metalurg, a deschis scorul in minutul 5. Florea si Aliuta au fost titulari, ambii fiind schimbati la pauza. De partea cealalta, Mircea Lucescu nu l-a folosit deloc pe parcursul meciului amical pe singurul fotbalist roman avut la dispozitie, atacantul Ciprian Marica.

CAZUL HOYZER. Fostul arbitru german Robert Hoyzer a fost condamnat ieri de un tribunal din Berlin la doi ani si cinci luni de inchisoare, pentru implicarea in manipularea unor meciuri de fotbal in 2004. Hoyzer, in varsta de 26 de ani, a marturisit ca a primit aproximativ 70.000 de euro pentru a influenta, prin deciziile sale, rezultatele mai multor meciuri. El a fost implicat in afacere de Ante Sapina, un croat in varsta de 29 de ani, care in perioada aprilie-decembrie 2004 a castigat doua milioane de euro din pariuri sportive clandestine.

STEAUA. Managerul general, Mihai Stoica, a declarat pe chat-ul site-ului oficial al clubului ca Stadionul Steaua va fi modernizat. "Campionatul viitor se va juca pe un stadion modernizat. Nu stiu daca vom monta plexiglas sau plase ca la Genova", a spus Stoica, adaugand ca "sezonul 2006-2007 va fi primul sezon cu gazon nou". Meme a mai declarat ca nu crede ca Steaua mai poate ajunge pe Dinamo inainte de sfarsitul turului, sperand "doar ca distanta sa nu se mareasca". De asemenea, oficialul este de parere ca Steaua va termina pe primul loc in Grupa C a Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport