x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

17 Noi 2005   •   00:00

Dosarul lui Adrian Iordache, redeschis


Dosarul accidentului comis de fotbalistul dinamovist, Adrian Iordache a fost redeschis din cauza ca s-au sesizat niste erori de procedura. Cazul fusese inchis in urma cu o luna, Iordache scapand fara dosar penal din lipsa de dovezi. Accidentul a avut loc la 23 septembrie 2004, in santul in care a derapat masina fotbalistului fiind gasita o persoana decedata. El a afirmat atunci ca nu a lovit pe nimeni pe carosabil, iar victima se afla probabil in sant in momentul impactului. Adrian Iordache, in varsta de 25 de ani, joaca acum la Dinamo II.

TENIS. Perechea Andrei Pavel/Razvan Sabau, cap de serie numarul 4, s-a calificat in sferturile de finala din cadrul turneului de dublu al challengerului de la Dnepropetrovsk (Ucraina), dotat cu premii in valoare de 125.000 de dolari. Romanii au invins cu 6-4, 6-4 cuplul croat Roko Karanusici/Sasa Tuksar si vor juca, in faza urmatoare a competitiei, cu perechea rusa Pavel Ivanov/Evgheni Smirnov.

HALTERE. Adrian Jigau, medaliat cu bronz la categoria 62 kilograme, la smuls si la total, a declarat la revenirea de la Campionatele Mondiale de la Doha ca evolutia sa putea fi mult mai buna, daca nu ar fi avut probleme la antebrat. "Se putea cel putin argint la aruncat si bronz la total. Am avut crampe pe antebrat si nu puteam sa stau in pozitia de aruncare de la piept. Nu este o problema grava, e din cauza slabirii", a declarat Jigau, adaugand ca nu se va retrage pana la JO de la Beijing.

CUPA ROMANIEI. Meciul din sferturile de finala dintre Jiul Petrosani si Farul Constanta, programat initial sa se dispute pe Stadionul "Astra" din Ploiesti, se va desfasura la Mogosoaia. Aceasta faza a competitiei se va juca la 7 decembrie, intr-o singura mansa.

FRF. Cristian Bivolaru si Ionel Piscanu au fost delegati de UEFA la doua partide din cupele europene, care se vor desfasura la mijlocul saptamanii viitoare. Bivolaru va fi observator la partida Juventus - FC Bruges, din grupa A a Ligii Campionilor, in timp ce Piscanu a fost delegat la meciul din Cupa UEFA dintre AS Roma si Strasbourg.

JO DE IARNA.13 sportivi romani, participanti in probele de schi, biatlon si patinaj, au obtinut pana in prezent calificarea la JO de iarna de la Torino, care vor avea loc in perioada 10-26 februarie 2006. La biatlon au obtinut calificarea patru sportive, Eva Tofalvi, Dana Cojocea, Alexandra Rosu si Mihaela Purdea, si un singur sportiv, Marian Blaj. La schi fond, Romania va fi reprezentata, la masculin, de Antal Zsolt, iar la feminin, de cel putin una din sportivele Monika Gyorgy si Camelia Csernescki. La schi alpin sunt calificati Daniel Florentin Nicolae (coborare), Edit Moklos (coborare si super G) si Andreea Narea (super G). In competitia de patinaj artistic vor participa Roxana Luca si Gheorghe Chiper, iar la patinaj viteza a obtinut calificarea, pana acum, doar Daniela Oltean (1.500 si 3.000 m).

×
Subiecte în articol: sport