x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

12 Noi 2005   •   00:00

Doar doua romance la CM de gimnastica

Comisia Tehnica a FR de Gimnastica a stabilit ca Romania va fi reprezentata la Campionatele Mondiale de la Melbourne doar de doua sportive, Catalina Ponor si Florea Leonida. Alte doua sportive, Alexandra Eremia si Monica Rosu, au fost respinse la ultima verificare, ce a avut loc ieri la sala de la Complexul "Lia Manoliu". Ponor va evolua la barna si la sol, iar Leonida va concura la toate cele patru aparate si la individual-compus. CM de gimnastica vor avea loc in perioada 21-27 noiembrie, plecarea spre Australia fiind luni.

MARADONA. Fostul in-ternational argentinian Diego Maradona a evoluat din nou cu tricoul cu numarul 10 al lui Boca Juniors, intr-un meci amical de veterani disputat impotriva echipei Racing Club d’Avellaneda. Maradona a inscris un gol si a fost autorul a doua pase de gol, Boca Juniors impunandu-se in final cu 6-0.

RAPID. Antrenorul Razvan Lucescu a declarat, inaintea antrenamentului de ieri-dimineata, ca este nemultumit de suspiciunile aparute in cazul partidei cu Sahtior Donetk. "Daca se termina egal, e blat, daca batem noi, e blat, daca va castiga Sahtior, se va spune ca Mircea Lucescu e tata fara suflet. Ar trebui sa nu se joace meciul asta. Sahtior va fi un adversar dificil, dar pe noi ne avantajeaza faptul ca nu avem nimic de pierdut", a spus Lucescu jr.

FRF. Presedintele Mircea Sandu a emis ieri un comunicat prin care spune ca nu a incercat dezbinarea componentilor Generatiei de Aur. "Tin sa-mi manifest indignarea fata de afirmatiile, profund false, conform carora as fi dezbinat Generatia noastra de Aur. Nici un moment nu am avut aceasta intentie. Dovezi in acest sens stau ofertele concrete pe care le-am facut, recent, domnilor Gheorghe Popescu si Ioan Lupescu, de a lucra alaturi de mine in importante functii federale", spune seful FRF. Sandu a mai declarat in comunicat ca divergentele dintre componentii Generatiei de Aur se datoreaza faptului ca acestia au pareri diferite despre viitorul fotbalului romanesc.

VOLEI. Primarul orasului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, este acuzat de antrenorul echipei CSU Tg. Mures, Valerjan Luka, ca a influentat arbitrajul meciului castigat, joi, de Unic Piatra-Neamt, cu 3-2. "A intrat pe teren, s-a dus la arbitri, a injurat si a dat cu piciorul in reclamele de pe margine. Atunci, scorul era 2-1 pentru noi. Dupa aceea, arbitrii au fluierat impotriva noastra, iar Unic a castigat cu 3-2", a declarat Luka.

POLO. Romania va organiza, in premiera, Campio-natul European de polo pentru juniori, competitia urmand a se desfasura la Oradea, intre 23 si 30 iulie 2006. La startul turneului se vor alinia 16 echipe, nationala Romaniei fiind calificata direct, in calitate de gazda. Alte zece reprezentative calificate vor fi cunoscute pana la finalul acestui an, in timp ce ultimele cinci participante vor fi cunoscute doar in luna mai 2006.
×
Subiecte în articol: sport