x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Oct 2005   •   00:00

Piturca Jr s-a intors la Craiova


Atacantii Universitatii Craiova, Alexandru Piturca (foto) si Daniel Orac, au participat duminica la inaugurarea unui cazinou din Pitesti, lucru interzis de regulamentul de ordine interioara al clubului. Oficialii Stiintei hotarasera sa-i amendeze pe cei doi si sa le dea un ultimatum. Suparat, fiul selectionerului a lipsit de la antrenamentul de miercuri, spunand ca este accidentat, iar joi a parasit cantonamentul Universitatii. El a revenit insa la pregatiri ieri-dimineata, ceran- du-i scuze patronului Adrian Mititelu pentru gestul facut. (Mario Morcov)

FC NATIONAL. Presedintele Consiliului de Administratie, Constantin Iacov, spera ca pana luni sa anunte numele persoanei care va lua locul presedintelui demisionar Gino Iorgulescu. "Pana luni se discuta, se negociaza cine ii va lua locul si cine ii va cumpara pachetul de actiuni", a spus Iacov, care a precizat ca fratele lui Gino, Vicentiu, care ocupa functia de director sportiv, va ramane in continuare in aceasta functie. Intrebat despre posibilitatea ca Steaua sa cumpere arena din Cotroceni, Iacov a raspuns: "Aici nu e Pipera. Nu lotizam si nu vindem terenuri".

DINAMO. Gruparea din Stefan cel Mare este de acord cu delegarea unor arbitri straini la meciuri din Divizia A. "Intr-un moment in care alte cluburi de fotbal isi ascund erorile in spatele unor prestatii ale arbitrilor romani, FC Dinamo Bucuresti tine sa precizeze ca nu este interesat de delegarile Comisiei Centrale a Arbitrilor. Numele, varsta, culoarea sau nationalitatea arbitrilor nu fac obiectul de activitate la Dinamo. Daca alte cluburi din tara vor solicita arbitri straini la meciurile din competitiile interne, Dinamo va fi de acord, in conditiile in care orice demers va fi sustinut de forurile abilitate in acest sens", scrie pe site-ul lui Dinamo.

RONALDO. Atacantul lui Real Madrid se intalneste simultan cu trei femei, a anuntat cotidianul Sport, citand presa braziliana. "Ronaldo, dupa ce a rupt legatura cu Daniela Cicarelli, nu pierde timpul si se intalneste cu modelele Raica Oliveira si Brenda Costa, fara a o pierde din vedere insa pe prezentatoarea TV Livia Lemos, cu care a avut o relatie", scrie Sport.

ELIBERARE. Asasinul fostului component al nationalei de fotbal a Columbiei, Andres Escobar, a fost eliberat dupa ce a ispasit 11 din cei 43 de ani de inchisoare la care a fost condamnat. Un judecator a decis eliberarea conditionata a lui Humberto Munoz Castro (55 de ani), argumentand ca acesta a dat dovada de buna purtare pe perioada incarcerarii. Munoz l-a impuscat pe Escobar in dimineata zilei de 2 iulie 1994, dupa ce fotbalistul marcase un autogol in partida SUA - Columbia, scor 2-1, la Cupa Mondiala din acel an.

×
Subiecte în articol: sport