x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Oct 2005   •   00:00

Gino Iorgulescu isi vinde actiunile


Discutiile dintre fostul international italian Giuseppe Giannini si presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National, Constantin Iacov, nu au mai avut loc. Surse apropiate gruparii "bancare" sustin ca Giannini n-a dorit sa negocieze decat cu persoana care l-a contactat pentru a antrena in Romania, Gino Iorgulescu (foto). Acesta nu vrea sa se mai implice in viata clubului, hotarand sa-si vanda actiunile lui Iacov si celorlalte persoane care compun noua conducere administrativa a Nationalului. (Mihai Igirosanu)

ANGLIA. Atacantul Djibril Cisse a anuntat ca va parasi gruparea Liverpool in luna decembrie, in cazul in care situatia sa nu se va solutiona, urmand sa se transfere, probabil, la Olympique Marseille, adversara echipei Dinamo in grupa F a Cupei UEFA. "Cand am sansa sa fiu titular, joc ca extrema dreapta. Nu este pozitia mea, dar fac asta pentru echipa. Daca acest lucru nu se rezolva, cred ca in luna decembrie voi pleca", a declarat Cisse, care a adaugat ca Olympique Marseille este destinatia urmatoare cea mai plauzibila.

GRECIA. Antrenorul lui PAOK Salonic, Giorgos Kostikos, a declarat ca nu se teme de nici o echipa din grupa G a Cupei UEFA, din care fac parte Rapid, Sahtior Donetk, Rennes si VfB Stuttgart. "Vom juca la victorie fiecare meci pe care il vom disputa. Chiar si pentru Rennes avem antidotul pregatit, chiar daca echipele franceze, de obicei, joaca un fotbal tacticizat", a declarat Kostikos. "Pentru a ne califica, avem nevoie de sase puncte. Tragerea la sorti n-a fost cea mai fericita pentru noi, dar suntem optimisti", a afirmat si mijlocasul Pantelis Konstantinides.

TENIS. Andrei Pavel a fost eliminat in turul al doilea al turneului de la Metz, dotat cu premii in valoare totala de 325.000 de euro. Pavel a fost invins in aceasta faza, scor 5-7, 6-7, de italianul Andreas Seppi. Pentru ajungerea in turul doi, Pavel va primi din partea organizatorilor 5.300 de euro si 3 puncte ATP.

BECKHAM. Sotii Beckham l-au transportat pe Romeo, fiul lor in varsta de 3 ani, in Marea Britanie pentru a afla motivul pentru care copilul are convulsii. Copilul a fost supus unor analize in Spania, insa David si Victoria vor ca Romeo sa fie consultat si de medicii din Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: sport