x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

06 Oct 2005   •   00:00

Mirel Radoi, pana in 2009 la Steaua!


Aflat pe lista de achizitii a mai multor cluburi europene, precum Palermo sau Arsenal, capitanul Stelei, Mirel Radoi si-a prelungit ieri contractul cu echipa campioana, care expira in vara viitoare. Noua intelegere semnata de Radoi cu patronul Gigi Becali se va incheia in 2009, urmand ca el sa primeasca un salariu de aproximativ 300.000 de dolari pe an. El va deveni cel mai bine platit jucator din Divizia A, fiind mai bine remunerat chiar si decat majoritatea antrenorilor din campionatul intern. (Mihai Igirosanu)

Il Luce cere demisia lui Craciunescu


Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, i-a cerut demisia lui Ion Craciunescu din functia de presedinte al CCA. "Daca se simte cu musca pe caciula, trebuie sa isi dea demisia. Nu are ce cauta acolo daca este contestat de atata lume din fotbal", a spus tehnicianul. Conflictul intre cei doi a inceput dupa meciul Dinamo - Rapid, scor 5-2, cand Lucescu a spus ca echipa fiului sau a fost dezavantajata de "centralul" Cristi Balaj. In replica, seful CCA l-a amenintat pe antrenor ca il va reclama la UEFA daca va mai critica arbitrajele din Divizia A.

STEAUA. Antrenorul echipei Sampdoria Genova, Walter Novellino, a declarat ca Steaua si Hertha Berlin sunt principalele favorite in Grupa C a Cupei UEFA, din care mai fac parte RC Lens si Halmstad BK, informeaza cotidianul Il Giornale. "Steaua si Hertha sunt favorite, dar va trebui sa luptam pentru a obtine calificarea. Este o grupa grea, dar nu imposibila. Cand am plecat la drum in Europa stiam ca nu ne va fi usor", a spus Novellino. Managerul lui Hertha Berlin, Dieter Hoeness, a declarat ca este bine ca va juca pe teren propriu ultimul meci al grupei, cu Steaua. "Putem clarifica totul, poate calificarea se va decide atunci. Sunt convins ca putem obtine cel putin locul trei", a spus oficialul german, adaugand ca, pe hartie, favorite la calificare sunt Lens, Sampdoria si Hertha.

RAPID. Ladislau Bölöni a declarat ca nu si-a dorit ca Rennes sa evolueze in compania unor echipe din Romania, formatia franceza fiind adversara Rapidului in Grupa G a Cupei UEFA. "Nu voiam sa joc in fata unor echipe romane pentru a nu suscita polemici. Nu sunt multumit de tragerea la sorti. Pentru spectatori, mi-as fi dorit sa joc in fata unor echipe italiene, spaniole sau engleze. Si pentru jucatorii mei ar fi fost de dorit acest lucru, deoarece ar fi acumulat mai multa experienta, dar vom juca cu Rapid. Va fi dificil, ei au un public foarte cald", a spus Bölöni, care crede ca favoritele grupei sunt VfB Stuttgart si Sahtior Donetk.

ANGLIA. Victoria si David Beckham l-au dus de urgenta la spital pe fiul lor, Romeo, dupa ce acesta a avut din nou convulsii, pentru a doua oara in ultimele patru zile si pentru a treia oara in decurs de trei luni. In cursul zilei de marti, sotii Beckham se pregateau sa mearga cu Romeo la Spitalul La Paz din Madrid pentru analize dupa convulsiile pe care baiatul le-a avut in timpul weekend-ului. Romeo va ramane sub observatie medicala timp de patru zile in acest spital privat, unde medicii ii vor face mai multe teste.

TENIS. Andrei Pavel s-a calificat in turul doi al turneului de la Metz (Franta), dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro. Pavel l-a invins in primul tur, cu scorul de 6-7 (5/7), 6-3, 6-3, pe italianul Davide Sanguinetti, cap de serie numarul 7. In faza urmatoare, tenismanul roman va intalni un alt italian, Andreas Seppi, care a trecut in primul tur de Razvan Sabau, scor 7-5, 6-3.
×
Subiecte în articol: sport