x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Oct 2005   •   00:00

Giannini a venit la negocieri cu FC National


Ieri, la ora 17:00, fostul celebru mijlocas al echipei AS Roma, Giuseppe Giannini (foto), a sosit in Bucuresti, iar aseara a inceput negocierile cu presedintele clubului FC National, Gino Iorgulescu, pentru preluarea postului de antrenor principal. Fostul international italian ar putea semna azi un contract de 80.000 de dolari pe an. "FC National e un club interesant si m-ar tenta sa antrenez aici, desi nu cunosc prea multe despre fotbalul romanesc. Il stiu pe Zenga, am auzit de Chivu si imi amintesc ca am jucat o data contra Stelei", a zis Giannini.

DERBY-URI. Juventus a castigat duminica seara cu 2-0 in fata lui Inter Milano, obtinand a sasea victorie consecutiva in Serie A, in tot atatea etape. Golurile "bianconerilor" au fost marcate de Trezeguet (’22) si Nedved (’34). Adrian Mutu a ramas pe banca pe toata durata jocului, antrenorul Fabio Capello fiind constrans sa efectueze toate cele trei schimbari in urma accidentarilor. In Anglia, Chelsea a castigat clar, 4-1, derby-ul cu Liverpool disputat chiar pe "Anfield Road" si a bifat la randul ei a opta victorie consecutiva in Premier League. Pentru "cormorani" a fost cea mai drastica infrangere pe teren propriu in ultimii 36 de ani.

FARUL. Atacantul Mihai Baicu va fi indisponibil pana la finalul turului de campionat, dupa ce a suferit o ruptura musculara la muschii aductori in partida cu FC Arges, disputata sambata, in cadrul etapei a 8-a a Diviziei A. Baicu a suferit ruptura musculara in acelasi loc in care s-a accidentat si sezonul trecut.

DANSATOR. Dupa ce anul trecut a fost la un pas de moarte, iar in primavara a fost supus unei interventii chirurgicale in urma careia a pierdut cateva zeci de kilograme, Diego Armando Maradona a inceput o noua viata. "El Pibe d’Oro" are propria emisiune TV in Argentina, "La Noche del 10" (Noaptea numarului 10), dar nu refuza sa participe nici la show-urile altora. Aflat in Italia, Maradona a dansat alaturi de o profesionista in productia "Ballando con le Stelle", difuzata de Raiuno sambata seara. Si tinand cont de ce a aratat pe ring si de noua silueta, celebra sa porecla, "Butoiasul Atomic", parca nu prea i se mai potriveste.

×
Subiecte în articol: sport