x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

30 Sep 2005   •   00:00

Raducioiu a luat examenul de impresar

Fostul international Florin Raducioiu a trecut, ieri, examenul pentru obtinerea licentei de agent de jucatori, dupa ce in luna martie fusese respins de catre Comisia pentru Acordarea Licentelor din cadrul FRF. Alaturi de Raducioiu au mai obtinut licenta de agent Marius Kalmar, Aurel Marinescu, Radu Matasareanu, Florin Sangeorzan si Erich Schreiber, in timp ce Dragos Ciorascu si Emilian Voicu au fost respinsi. Cei sase admisi au intrunit procentajul minim, de 66%, din totalul punctelor acordate pentru raspunsurile corecte.

BASCHET. Conducerea echipei de baschet masculin Poli Mobitelco Carbochim Cluj a anuntat ca bugetul pentru acest sezon va fi de aproximativ 250.000 de euro, iar obiectivul este clasarea pe unul din primele patru locuri. "Speram sa adunam 500.000 de euro, dar n-am strans nici pe jumatate. N-am reusit transferurile pe care ni le-am dorit, astfel ca nu putem avea ca obiectiv finala, ci numai clasarea pe locurile 1-4", a declarat managerul Mircea Cristescu. Ardelenii vor evolua in FIBA EuroCup, competitie care a fost castigata sezonul trecut de campioana Asesoft Ploiesti.

VETERAN. Fundasul echipei FC Valencia, Amedeo Carboni, a devenit, de ieri, cel mai batran jucator din istoria Primerei Division, la varsta de 40 de ani, cinci luni si 21 de zile. "Sunt mandru de acest lucru. Este o bucurie sa pot juca la acest nivel. Titlurile castigate nu sunt importante. Conteaza placerea de a juca, restul sunt anecdote", a spus Carboni. Fundasul italian a preci-zat ca intentioneaza sa-si continue activitatea: "Ma simt bine din punct de vedere fizic. Chiar daca nu mai sunt titular, nu ma gandesc la retragere".

FARUL. Antrenorul Petre Grigoras a declarat ieri ca in Divizia A nu mai exista formatii mari si ca orice echipa poate sa invinga in functie de forma de moment. "Toate echipele sunt ambitioase si rezultatele meciurilor din prima divizie depind de sansa si de ziua pe care o au cele doua combatante. Dupa cum o arata rezultatele din ultimul timp, se poate intampla orice. Nu mai exista formatii favorite", a afirmat ieri Grigoras, in cadrul unei conferinte de presa. In alta ordine de idei, in lotul Farului a revenit Voiculet, care a absentat sase luni din cauza unei hepatite.

UDINESE. Vincenzo Iaquinta a fost reprimit in lot si ar putea fi convocat de antrenorul Serse Cosmi chiar la meciul pe care Udinese il va sustine, sambata, in compania echipei Lazio, in etapa a VI-a a campionatului Italiei, informeaza Gazzetta dello Sport. Udinese a anuntat ca jucatorul va ramane la echipa Italiana pana la finalul contractului in 2007, dar intelegerea acestuia nu va fi imbunatatita. Iaquinta fusese exclus din lot, dupa ce a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea cu clubul.
×
Subiecte în articol: sport