x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Sep 2005   •   00:00

Kalou da in judecata un ministru olandez

Ivorian Salomon Kalou, care evolueaza la Feyenoord, adversara Rapidului, a depus o plangere impotriva ministrului olandez al Imigrarii si Integrarii, Rita Verdonk, care i-a refuzat naturalizarea in regim de urgenta. Atacantul a solicitat naturalizarea pentru a putea evolua in echipa nationala a Olandei. Ministrul olandez i-a trimis o scrisoare avocatului jucatorului, in care se preciza "ca succesul echipei nationale a Olandei nu depinde de aportul pe care l-ar putea oferi fotbalistul ivorian". Feyenoord va sosi astazi la Bucuresti, la ora 12:30.

AMENDA. Comisia de Disciplina a FIFA a amendat ieri Federatia Elvetiana de Fotbal cu suma de 32.000 de euro, dupa ce cinci persoane au intrat pe teren la partida cu Israel, scor 1-1, disputat la 3 septembrie, in preliminariile Cupei Mondiale din 2006. Potrivit FIFA, forul din "Tara Cantoanelor" a fost amendat pentru "lipsa de control la intrare si slaba organizare in ceea ce priveste securitatea". Cele cinci persoane care au patruns pe teren la inceputul reprizei a doua a partidei disputate la Basel, provocand intreruperea jocului pentru cateva minute, purtau banderole antiisraeliene, pe care scria "Free Palestine" si "Boycott Apartheid".

ACCIDENTARE. Atacantul Borussiei Dortmund, cehul Jan Koller, care a suferit o ruptura a ligamentelor piciorului stang, va fi supus unei operatii care il va tine opt luni departe de gazon. In varsta de 32 ani, Jan Koller s-a accidentat grav sambata, in timpul partidei Mainz s Borussia Dortmund, scor 1-1. Clubul german i-a propus deja jucatorului ceh o prelungire a contractului sau, care se va incheia la sfarsitul acestui sezon.

FC VASLUI. Mircea Rednic a declarat ca intentioneaza sa-l transfere pe golgeterul la zi al campionatului Nigeriei, in varsta de 20 de ani, pe lista de achizitii a gruparii moldovene figurand si un jucator din Arabia Saudita. Cei doi fotbalisti sunt asteptati in Romania saptamana viitoare. Rednic a precizat ca mai are nevoie de un fundas dreapta si de un coordonator de joc. Atacantul Valentin Badea va efectua un control medical in Belgia pentru a fi stabilita gravitatea accidentarii sale.

FUTSAL. S-a incheiat cea de-a patra etapa a Campionatului National de fotbal in sala, cu urmatoarele rezultate: MGA Bucuresti - Energoconstructia Craiova 5-1, Poli Gomonth Timisoara - Muhlbach Sebes 5-3, Eurolines Bucuresti - ACS Odorheiu Secuiesc 1-4, Cosmos Pitesti - Athletic Club Bucuresti 3-2, Futsal Municipal Constanta - Silvanus Resita 2-4, CFF Clujana Cluj-Napoca - ACS 3 Bucuresti 4-1, FC CIP Deva - United Galati 5-2. Pe primul loc se afla Silvanus Resita (12p), urmata de ACS Odorheiu Secuiesc (10p) si FC CIP Deva (9p). Dupa ce Pandurii Targu Jiu s-a retras din campionat din motive financiare, Comitetul Executiv al Comisiei pentru Fotbal in Sala a hotarat inlocuirea acestei formatii cu echipa Cosmos Pitesti.
×
Subiecte în articol: sport