x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Sep 2005   •   00:00

Jean Vladoiu il ataca pe Mircea Sandu

Fostul international Jean Vladoiu crede ca Mircea Sandu este un om de nimic daca va candida din nou la functia de presedinte al FRF. "Ce sa mai spui despre un astfel de om?", a spus Vladoiu, care e sceptic in privinta sanselor lui Lupescu. "Ionut poate sa incerce, dar e foarte greu de invins Mircea Sandu. E imposibil. Nici Gica Popescu daca va candida, si sunt sigur ca o va face, nu va reusi sa castige. Nici amandoi daca se unesc nu au cum sa-l invinga pe Mircea Sandu, la ce relatii are. Masina de vot va fi imposibil de invins."

HANDBAL. Cornel Badulescu e noul antrenor al formatiei feminine Oltchim Ramnicu Valcea. Tehnicianul a semnat ieri un contract valabil pana la data de 30 iunie 2007, avand ca obiectiv castigarea campionatului, a Cupei Romaniei si calificarea in finala Cupei EHF. Fostul antrenor al formatiei valcene, sarbul Djordje Rasici, si-a reziliat contractul in urma rezultatelor slabe inregistrate in debutul campionatului, in timp ce Badulescu a parasit Otelul Galati pentru a putea veni la Oltchim.

POLI TIMISOARA. Fundasul Jon McKain a fost convocat la nationala Australiei de selectionerul Guus Hiddink, in vederea unui stagiu de pregatire in Olanda si a unui meci amical cu Jamaica. Jucatorul timisorenilor va putea evolua la sfarsitul acestei saptamani pentru echipa sa club, urmand ca lunea viitoare sa se indrepte catre Olanda.

U CRAIOVA. Desi intentionau ca partida programata sambata in deplasare, contra Minerului Motru, sa se dispute de la ora 17:00, pentru a putea fi televizata in direct, conducatorii Universitatii s-au izbit de refuzul adversarilor. Altfel, principala adversara a formatiei din Banie in lupta pentru promovare, Petrolul Ploiesti, si-a schimbat obiectivul in ocuparea celei de-a doua pozitii in Seria a II-a, care da dreptul de a participa la barajul pentru accederea pe prima scena. (Mario Morcov)

POLI IASI. Consiliul Director al clubului Politehnica Iasi a hotarat amendarea unor jucatori si a antrenorului Ionut Popa, pentru acte de indisciplina la meciul cu Steaua, scor 0-1. Ionut Popa a fost sanctionat cu 750 de dolari, el urmand sa fie chemat si la Comisia de Disciplina a FRF. Fundasul Valeriu Bordeanu, care a fost eliminat in minutele de prelungiri pentru un gest nesportiv, a primit o amenda de 1.000 de dolari, iar atacantul Ionua Balba a primit o sanctiune de 500 de dolari pentru hentul comis in propriul careu, faza care a dus la penalty-ul din care Steaua a marcat golul victoriei.

GOLF. O societate specializata in dezvoltarea proiectelor peisagistice majore si a proiectelor de plantare a gazonului pe terenurile de sport va superviza, la Puchenii Mari (Prahova), construirea unui teren de golf de 18 gauri de nivel international. Terenul de golf va fi situat in apropiere de DN 1, la jumatate de ora nord de Bucuresti. Proiectul va include aproximativ 200 de case de cea mai inalta calitate, terenuri de tenis, piscine, cinci terenuri de antrenament de fotbal si alte facilitati sportive.
×
Subiecte în articol: sport