x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Sep 2005   •   00:00

Antrenori romani doriti in Turcia

Doi tehnicieni romani sunt anuntati printre principalii candidati la preluarea unor echipe din campionatul turc. Gheorghe Hagi se afla in atentia clubului Caykut Rizespor, ocupanta locului 16, in vreme ce Trabzonspor este interesata de serviciile lui Mircea Lucescu. Site-ul Spor3.com citeaza cotidianul Takvim, care sustine ca presedintele de la Trabzon, Atay Aktug, l-a contactat deja pe Lucescu. Pe lista sa se mai afla cateva nume importante, cum sunt Winfried Schaefer, Klaus Topmoller, Paul LeGuen, Ersun Yanal sau Mustafa Denizli. STRANIERI. Jucatorul roman Bogdan Nicolae a inscris un gol in partida pe care formatia sa, Bnei Sachnin, a pierdut-o, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata echipei Maccabi Petah Tikva, in etapa a 3-a a campionatului Israelului. Nicolae, coechipier cu Ovidiu Talvan, Angelo Alistar si Augustin Chirita, a punctat in minutul 55. Formatia Akratitos Atena, antrenata de Ilie Dumitrescu, a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 2-0, de formatia Olympiakos Pireu, in etapa a 4-a a campionatului Greciei. Dumitrescu i-a folosit tot meciul pe Stelea si pe Lucian Marinescu.

HANDBAL. Silcotub Zalau, campioana Romaniei la handbal feminin, va disputa ambele partide din turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu echipa Byasen Trondheim in deplasare. Antrenorul Gheorghe Tadici a explicat ca problemele financiare ale clubului au dus la decizia de a juca ambele manse in deplasare, insa gruparea din Zalau va primi peste 10.000 de euro. "Clubul norvegian ne deconteaza transportul, estimat la circa 5.800 de euro, iar organizarea meciului pe terenul nostru se ridica la inca 4.500 de euro", a declarat tehnicianul. Meciurile se vor disputa pe 1 si pe 2 octombrie.

HOCHEI. Steaua Suki s-a calificat in turul doi al Cupei Continentale. Sambata, "militarii" au castigat cu scorul de 5-2 (2-1, 1-1, 2-0), in fata formatiei croate KHL Medvescak Zagreb, pentru ca ieri sa se impuna in fata celor de la Steaua Rosie Belgrad cu 8-3 (1-1, 2-1, 5-1) in turneul care s-a desfasurat la Bucuresti. Sambata, meciurile s-au jucat pe o ceata densa, din cauza unei defectiuni la instalatia de inghet. In primul meci al competitiei, disputat vineri, KHL Medvescak a invins Steaua Rosie Bekgrad cu scorul de 5-1. "Sper sa nu ne facem de rusine in Polonia, in turul doi", a declarat capitanul echipei Steaua Suki, Ioan Timaru.

SAHTIOR. Echipa lui Mircea Lucescu a invins, sambata, in deplasare, cu 3-0, formatia Zakarpattia, intr-un meci din etapa a 10-a a campionatului Ucrainei. Golurile au fost inscrise de Elano (’27, ’45) si Lozinskiy (’56) - (autogol). La Sahtior, romanii Flavius Stoican si Razvan Rat au fost rezerve, iar Ciprian Marica nu a fost inclus in lot. Sahtior se mentine pe primul loc in clasament, cu 26 de puncte, fiind urmata de Dinamo Kiev (21 p), care a jucat aseara cu Volyn.

TENIS. Croatia s-a calificat in finala Cupei Davis, in urma victoriei lui Ivan Ljubicici in fata lui Nikolai Davidenko, scor 6-3, 7-6 (8/6), 6-4, in al patrulea meci al semifinalei cu Rusia, cu scorul general de 3-1. Echipa Croatiei a eliminat, in sferturile de finala, reprezentativa Romaniei, urmand sa intalneasca pe Slovacia, care a invins pe Argentina.
×
Subiecte în articol: sport