x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

23 Ian 2007   •   00:00

Dica, indisponibil cinci luni!
Operat ieri, la Bologna, atacantul Stelei, Nicolae Dica (foto), va fi indisponibil pentru aproximativ cinci luni. Interventia chirurgicala la genunchi a fost efectuata de profesorul Maurillo Marcacci, iar jucatorului i-a fost reconstruit ligamentul incrucisat interior de la genunchiul drept. Dica va incepe in urmatoarele zile recuperarea la Clinica Isokinetic din Bologna. Desi nu a fost declarata oficial, perioada de absenta era cunoscuta de conducerea Stelei.

Amical tare pentru Unirea lui Dan Petrescu, cu Leeds United
Echipa pregatita de Dan Petrescu (foto), Unirea Urziceni, va intalni azi, de la ora 17:00, in cadrul stagiului din Cipru, celebra echipa engleza Leeds United, penultima in liga a doua britanica. Petrescu va avea ocazia sa se revada cu fostul sau coleg de la Chelsea, norvegianul Flo.

UTA. Portarul Sebastian Hutan, de la campioana Moldovei, Serif Tiraspol, s-a inteles cu oficialii clubului UTA Arad. Costul tranzactiei se ridica la aproximativ 250.000 de euro. "Cred ca e un castig mare pentru UTA. Are doar 22 de ani, a fost portarul nationalelor de juniori si de tineret si este aradean. In doua-trei zile vor semna actele", a declarat fostul presedinte al gruparii aradene, Marin Lupas, cel care intermediaza transferul lui Hutan.

POLONIA. Federatia Internationala de Fotbal si Uniunea Europeana de Fotbal refuza sa-l recunoasca pe administratorul numit de Guvernul polonez in fruntea forului fotbalistic de la Varsovia. "FIFA si UEFA isi exprima surprinderea fata de decizia luata de ministrul polonez al Sporturilor, Tomasz Lipieci, de a numi un administrator, Andrzej Rusko, in fruntea Federatiei Poloneze de Fotbal (PZPN). Aceasta decizie incalca nu doar principiul autonomiei miscarii sportive, dar si angajamentele luate de autoritatile guvernamentale poloneze pe langa FIFA si UEFA", se arata intr-un comunicat comun. Ministrul Tomasz Lipiec a suspendat vineri conducerea Federatiei, acuzata de lipsa de reactie in fata coruptiei existente in campionat.

CUPA DAVIS. Tenismanul francez Sebastian Grosjean s-a accidentat la muschii aductori ai piciorului stang si ar putea fi indisponibil pentru meciul cu Romania, din primul tur al Cupei Davis, programat in perioada 9-11 februarie, la Clermont-Ferrand. Francezul crede ca ar putea fi nevoit sa faca o pauza de doua sau trei saptamani. Grosjean nu este singurul jucator din Hexagon cu probleme medicale. In aceeasi situatie se afla si Paul-Henri Mathieu, care a suferit o entorsa la piciorul drept. Antrenorul Guy Forget are insa de unde sa aleaga pentru a-i inlocui pe accidentati, nu mai putin de 13 francezi fiind in primii o suta de tenismeni din clasamentul ATP.

×
Subiecte în articol: sport