x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

21 Sep 2005   •   00:00

Adrian Porumboiu ameninta cu dezvaluiri


Invitat ieri in studioul postului de radio Total Sport FM (92,7 FM), finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a afirmat ca anumite personalitati din lumea fotbalistica intentioneaza sa-l discrediteze. "Am aflat ca s-au trimis niste informatii catre UEFA menite sa-mi pericliteze statutul de observator international. Fereasca Dumnezeu ca lucrurile sa stea asa, pentru ca atunci ma apuc si eu sa spun tot ce stiu despre ei", a declarat Porumboiu. Fostul arbitru a mai apreciat ca gruparea condusa de Mircea Sandu va ramane in fruntea FRF.

ECHIPA NATIONALA. "Centralul" Grzegorz Gilewski si asistentul Maciej Wierzbowski, ambii din Polonia, desemnati la meciul Finlanda - Romania, care va avea loc la 8 octombrie la Helsinki, in preliminariile CM 2006, au oficiat si in partida de la Bucuresti dintre cele doua echipe. Ei au condus si la partida CFR Cluj - Lens (1-1), disputata la 9 august 2005, in prima mansa a finalei Cupei UEFA Intertoto.

DINAMO KIEV. Potrivit site-ului ukrainiansoccer.net, conducatorii clubului din Kiev sunt interesati de achizitionarea romanilor Ionut Mazilu (Sportul Studentesc) si Razvan Cocis (Serif Tiraspol). Pe de alta parte, cotidianul ucrainean Sport scrie ca Dinamo Kiev doreste sa-l transfere pe mijlocasul Ovidiu Petre de la Poli Timisoara, care este "inalt, tehnic si bun la jocul aerian". La formatia ucraineana sunt legitimati deja trei romani: Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia.

PREMIU. Brazilianul Ronaldinho a fost desemnat de catre Congresul FifPro, sindicatul mondial al fotbalistilor, cel mai bun jucator din lume in sezonul 2004-2005. Trofeul este acordat pe baza votului a 38.000 de fotbalisti profesionisti din 40 de tari. FifPro a ales si echipa ideala a sezonului trecut: Dida (Milan) - Cafu (Milan), Nesta (Milan), Terry (Chelsea), Maldini (Milan) - Lampard (Chelsea), Makelele (Chelsea), Ronaldinho (Barcelona), Zidane (Real Madrid) - Eto’o (Barcelona), Sevcenko (Milan).

PANDURII. Atacantul Robert Nita a fost amendat ieri de conducerea clubului cu 1.000 de euro pentru comportament nesportiv in partida disputata cu Rapid. In minutul 34 al meciului din Giulesti, fostul rapidist Robert Nita a scandat trivialitati impotriva echipei Steaua, impreuna cu galeria formatiei gazda. Liderul galeriei giulestene, Gheorghe Raducanu, a declarat ca suporterii ii vor plati ei amenda lui Nita.

TENIS. Rachetele pe care Roger Federer si Andre Agassi le-au folosit in finala de la US Open au fost vandute in cadrul unei licitatii pe Internet cu 40.500 de dolari, banii obtinuti urmand a fi donati victimelor ciclonului Katrina. Racheta purtand autograful elvetianului Roger Federer, numarul 1 mondial si castigator al turneului, a fost achizitionata cu 25.665 de dolari, iar cea folosita de americanul Andre Agassi, pentru 14.960 de dolari.

×
Subiecte în articol: sport