x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

20 Sep 2005   •   00:00

Dorinel: "Nu ma pricep decat la fotbal"


Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat pentru ziarul Clujeanul ca nu se pricepe la altceva, decat la fotbal. "Sunt ambitios, modest, credincios, nu stiu sa urasc, nu stiu sa fac prea multe in afara de fotbal si, chiar si dupa atatia ani petrecuti pe teren, prea multe laude ma fac sa fiu incurcat", si-a enumerat mijlocasul calitatile care l-au facut sa devina recordmenul selectiilor in nationala Romaniei. "Armonia perfecta intre viata de familie si cea sportiva reprezinta sursa energiei mele de zi cu zi", a mai spus "Neamtul".

JIUL. Patronul gruparii din Petrosani, Alin Simota, l-a numit ieri pe Dumitru Marcu in functia de director tehnic. Marcu se va ocupa de pregatirea si alcatuirea echipei alaturi de antrenorul Ionut Chirila, urmand ca impreuna cu acesta sa raspunda direct de rezultate.

FC VASLUI. Fostul stelist Nana N’Gassam Falemi a semnat ieri un contract pana la sfarsitul sezonului cu FC Vaslui. Falemi a intrat deja in programul de pregatire al echipei lui Mircea Rednic, fiind asteptata doar cartea verde din Grecia, unde a evoluat ultima oara, la Ergotelis. Si atacantul Sabin Ilie e foarte aproape de a semna un contract cu FC Vaslui.

TENIS. Victor Hanescu a urcat trei pozitii in clasamentul ATP pe acest an, ocupand locul 31, cu 161 de puncte. Tot o urcare, dar de 11 locuri, a inregistrat si Andrei Pavel, care se afla pe pozitia a 62-a, cu 89 de puncte. De asemenea, Razvan Sabau a urcat 5 locuri, pana pe 120, cu 25 de puncte.

VOLEI. Romania a pierdut al treilea meci la CE de volei feminin din Croatia, 2-3 (15-25, 25-19, 14-25, 26-24, 13-15), cu Serbia-Muntenegru. Reprezentativa noastra mai are de jucat doua meciuri in grupa A, cu Polonia si cu Germania.

TURCIA. Daniel Pancu l-a accidentat pe coechipierul sau de la Besiktas, Souleymane Youla, in timpul derby-ului cu Fenerbahce, scor 1-2, provocandu-i acestuia o fractura de piramida nazala. Romanul l-a lovit accidental in fata pe Youla, in minutul 25 al partidei, la o actiune ofensiva. Souleymane Youla a fost transportat la spital, iar dupa ce a primit ingrijiri a fost lasat sa plece acasa. La spital a ajuns si Pancu, la finalul meciului. Romanul, accidentat la un duel aerian, nu are nimic grav, desi initial s-a crezut ca e vorba de o fisura la coaste.

FUTSAL. Rezultate inregistrate in etapa a 3-a a campionatului national de fotbal in sala: Energoconstructia Craiova - FC Cip Deva 3-2, Mühlbach Sebes - MGA Bucuresti 3-3, ACS Odorheiu Secuiesc - Poli Gomonth Timisoara 11-2, Athletic Club Bucuresti - Eurolines Bucuresti 4-1, Silvanus Resita - MB Pandurii Tg. Jiu 7-0, ACS 3 Bucuresti - Futsal Municipal Constanta 4-4. Partida United Galati - CFF Clujana s-a disputat dupa inchiderea acestei editii. Clasament: 1. Silvanus 9p; 2. Athletic 9p; 3. ACS Odorheiu 7p.
×
Subiecte în articol: sport