x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

19 Sep 2005   •   00:00

Raducanu, golul 100 al campionatului


Claudiu Raducanu (foto) a marcat golul 100 al actualei editii de campionat, dupa ce a inscris din penalty in meciul pierdut de FC Vaslui, scor 1-2, in deplasare, cu Farul. Pentru fostul stelist, aceasta a fost si prima lui reusita de la revenirea in tara. Jucatorul lui Poli Iasi, Bogdan Onut, a jucat meciul 200 in Divizia A, in victoria din deplasare, de vineri, 1-0 cu FCM Bacau. In partida Gloria - Otelul (0-0) galatenii Ionut Badescu si Viorel Tanase au jucat meciul 150, respectiv 350, in Divizia A.

VOLEI. Romania a debutat cu o victorie la Campionatul European de volei feminin din Croatia, 3-1 (26-24, 25-18, 20-25, 27-25) impotriva nationalei tarii gazda. Ieri, in al doilea meci din grupa, Romania a pierdut in fata reprezentativei Azerbaidjanului, scor 3-1 (26-24, 25-23, 25-17, 25-19). Echipa noastra va intalni, azi, Serbia-Muntenegru.

TENIS. Jucatoarea americana de tenis Lindsay Davenport a castigat, ieri, turneul de tenis de la Bali, dotat cu premii in valoare de 225.000 de dolari. Lindsay Davenport, favorita principala a turneului, a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-4, pe italianca Francesca Schiavone, cap de serie numarul 4.

DECES. Britanicul Michael Park, in varsta de 39 de ani, copilotul estonianului Markko Martin, a murit, in urma unui accident survenit in a 15-a proba speciala a Raliului Marii Britanii, a 12-a etapa a Campionatului Mondial. Martin a iesit de pe traseu la Margam, speciala fiind oprita imediat dupa ce echipele de interventie au anuntat ca starea lui Park era grava. Echipa Peugeot a lasat sa se inteleaga ca va solicita celuilalt pilot al sau, finlandezul Marcus Gronholm, sa nu ia parte la ultimele doua speciale, luandu-se in calcul chiar si posibilitatea de a se opri definitiv raliul.

CUPA PRESEI. Jurnalul National a castigat primul meci din Cupa Presei Smart la fotbal pe teren redus - Seria A. Dupa o evolutie entuziasmanta, echipa noastra s-a impus cu 17-4 in fata formatiei Radio Sport Total. Golurile echipei noastre au fost marcate de Ovidiu Bindea, Mihai Igirosanu, Razvan Tuca si Florin Gongu.

BOX. Antrenorul lui Lucian Bute, Stephane Larouche, a declarat ca pugilistul roman "a transmis un mesaj la nivel mondial" prin victoria obtinuta prin KO tehnic in fata egipteanului Kabary Salem. "Pentru Lucian, lupta a fost echivalentul uneia de campionat mondial. Salem a fost adversarul cel mai dur pe care l-a intalnit la profesionism. Cred ca are mari sanse sa intre in primii zece", a mai scris Larouche.

×
Subiecte în articol: sport