x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

16 Sep 2005   •   00:00

Returul cu Valerenga se joaca la Constanta

Dupa ce a suspendat stadionul din Ghencea din cauza scandarilor rasiste, UEFA a decis ieri ca partida retur dintre Steaua si Valerenga sa se dispute la Constanta, cu toate ca oficialii "militarilor" hotarasera deja ca meciul sa aiba loc la Bacau. Aflat in Norvegia, presedintele Mihai Stoica a fost instiintat telefonic de decizia forului continental, care a ales Constanta ca loc de disputare datorita aeroportului international existent pe Litoral si a trecut astfel cu vederea faptul ca distanta fata de Bucuresti este mai mica de 250 de kilometri.

DIVIZIA A. Etapa a sasea debuteaza in aceasta seara cu partida FCM Bacau - Poli Iasi. Meciul, care va incepe la ora 18:00 (transmis de Telesport), va fi condus de Orlando Trandu, ajutat la cele doua margini de N. Marodin si I. Radu. Tot astazi, la Constanta, Farul va intalni pe FC Vaslui, partida fiind transmisa in direct de National TV, de la ora 20:00. Meciul va fi arbitrat de Sorin Corpodean, asistat de Fl. Buzarnescu si A. Florescu.

ITALIA. Bogdan Patrascu a dat pasa decisiva la golul echipei sale, Piacenza, in partida terminata la egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu Catania, intr-un meci restant din prima etapa din Serie B. Fostul jucator al Sportului a evoluat tot meciul si a executat cornerul in urma caruia Olivi a deschis scorul, in minutul 37.

HOCHEI. Steaua a renuntat la transferul slovacului Josef Voskar, oficialii gruparii ros-albastre banuind ca acesta a refuzat sa fie supus unor probe de joc deoarece este accidentat. "Ceva nu era in regula. Impasul a aparut in momentul in care i-am transmis ca nu va fi titular pana nu va da niste probe, sa-i vedem si noi valoarea. Personal, am impresia ca el avea o accidentare mai serioasa", a spus antrenorul Marius Gliga.

HALTERE. Federatia Romana de Haltere a sarbatorit implinirea a 75 de ani de la infiintare, la eveniment fiind prezenti presedintele forului international de specialitate, ungurul Tamas Ajan, si presedintele federatiei europene, polonezul Waldemar Baszanowski. Cu aceasta ocazie, presedintele Federatiei Romane de Haltere, Nicu Vlad, a declarat ca tara noastra va putea sa organizeze un Campionat European de haltere in 2007 sau 2008. "Avem multe sali in care am putea organiza un Campionat European sau Mondial, mai bune decat in alte tari in care am fost. O editie a CM am putea gazdui dupa JO de la Beijing", a spus Nicu Vlad.

POLI IASI. Noul presedinte al clubului, Sorin Boca, a declarat ieri ca obiectivul formatiei nu este salvarea de la retrogradare, ci clasarea pe un loc cat mai bun in acest campionat. "Nu vreau sa ne multumim cu putin. Cred ca avem un lot destul de bun si putem obtine o clasare cat mai buna la sfarsitul campionatului", a spus Boca.
×
Subiecte în articol: sport