x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Sep 2005   •   00:00

Craciunescu l-a reclamat pe Porumboiu

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, l-a reclamat la Comisia de Disciplina a FRF pe finantatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu. "CCA este decisa sa nu tolereze nimic de la nimeni. Eu inteleg ca sunt lucruri spuse la manie, dar nu poti sa te joci. S-a mers mult prea departe. Ne-am adresat Comisiei de Disciplina, iar dansul va raspunde", a spus Craciunescu. Porumboiu l-a acuzat pe presedintele CCA ca are ca scop retrogradarea gruparii pe care o conduce, sustinand ca el l-a numit pe Craciunescu in functie.

POLI IASI. Consiliul de Administratie al clubului iesean l-a instalat pe fostul vicepresedinte Sorin Boca in functia de presedinte, post vacant dupa demisia lui Marius Stan. Cele doua posturi de vicepresedinte vor fi ocupate de directorul economic, Neculai Ciulu, si de directorul tehnic, Vasile Simionas. "Prin aceasta alegere am dorit sa pastram o continuitate. De asemenea, am vrut o repartizare clara a activitatilor", a declarat Gheorghe Nichita, presedintele Consiliului de Administratie.

AS ROMA. Cristian Chivu a prezentat, impreuna cu alti cinci coechipieri, noul echipament al lui AS Roma pentru Cupa UEFA. Alaturi de internationalul roman, pe podiumul de prezentare au mai urcat Totti, Montella, Shabani Nonda, Mancini si Panucci. AS Roma va intalni, maine, pe teren propriu, echipa elena Aris Salonic, in prima mansa a turului intai al Cupei UEFA.

"U" CRAIOVA. Partida din saisprezecimile Cupei Romaniei cu CFR Cluj, programata initial la ora 16:00, la data de 21 septembrie, se va disputa cu incepere de la ora 19:30 si va fi transmisa in direct de TV Sport. Conducerea clubului a stabilit si pretul biletelor pentru acest meci, intre 40.000 si 70.000 de lei vechi.

FC VASLUI. Mircea Rednic a semnat ieri cu formatia moldoveana un contract pe doua sezoane. Una dintre clauzele contractului semnat de Rednic se refera la faptul ca poate parasi echipa daca primeste o oferta mai buna din strainatate sau de la Steaua, Dinamo sau Rapid. Prima achizitie a echipei este Sabin Ilie.

ARBITRI. Cristian Balaj va arbitra meciul dintre Rennes, echipa lui Ladislau Bölöni, si Osasuna Pamplona. Balaj va fi ajutat de Zoltan Szekely si de Marcel Savaniu, in timp ce arbitru de rezerva va fi Sebastian Coltescu. Alexandru Tudor va conduce partida dintre AS Monaco si Willem II Tilburg. Asistentii partidei vor fi Cristian Nica si Aurel Onita, rezerva fiind Alexandru Deaconu.

RAPID. Presedintele Dinu Gheorghe a anuntat ieri sanctiunile impuse jucatorilor Bogdan Mara , Flavius Moldovan si Ciprian Vasilache, care au petrecut intr-un bar in noaptea de sambata spre duminica, dupa meciul cu Otelul. Astfel, contractul lui Bogdan Mara a fost reziliat, Flavius Moldovan a fost trimis la echipa a doua a clubului, fiind considerat transferabil, iar Ciprian Vasilache a fost amendat cu 3.000 de dolari si a primit un ultim avertisment.

×
Subiecte în articol: sport