x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

13 Sep 2005   •   00:00

Rednic revine la Vaslui pentru doi ani

Antrenorul Mircea Rednic s-a inteles ieri cu oficialii nou-promovatei FC Vaslui asupra semnarii unui contract pe doi ani cu echipa finantata de Adrian Porumboiu, urmand sa aiba ca obiectiv evitarea retrogradarii. Rednic, care il inlocuieste pe Basarab Panduru, a mai antrenat in primavara la Vaslui, reusind promovarea moldovenilor in Divizia A. In urma cu trei saptamani, "Puriul" se intelesese cu George Copos asupra unei reveniri la Rapid, dar totul a cazut in momentul in care suporterii giulesteni l-au sustinut pe Razvan Lucescu.

STEAUA. Conform Agentiei Calciomercato, capitanul Stelei, Mirel Radoi, e vizat de AC Milan pentru un transfer care ar putea avea loc in iarna. Initial, conducatorii formatiei italiene se orientasera catre Cristi Chivu, dar au renuntat la aceasta varianta din cauza sumei mari cerute de AS Roma. "Mirel poate pleca de la Steaua pe o suma de minimum 6 milioane de euro", a declarat patronul Stelei, Gigi Becali. Altfel, adversara "militarilor" in Cupa UEFA, Valerenga, va conta joi si pe serviciile atacantului Tore Andre Flo, refacut dupa o accidentare.

DINAMO. Conducerea clubului din Soseaua Stefan cel Mare scoate azi la vanzare biletele pentru partida pe care Dinamo o va sustine joi seara, de la ora 21:45, contra formatiei engleze Everton: 150.000 lei vechi la peluze, 300.000 lei vechi la tribuna a II-a, 500.000 lei vechi la tribuna I si 700.000 lei vechi la tribuna 0. In ceea ce-i priveste pe posesorii de abonamente, ei nu vor avea acces, deoarece legitimatiile de intrare sunt valabile doar pentru campionatul intern.

RAPID. Atacantul Daniel Niculae a declarat ca spera ca observatorul trimis de Feyenoord pentru a-i vedea pe feroviari la lucru sa-si fi facut o impresie gresita despre formatia antrenata de Razvan Lucescu, dupa partida cu Otelul (3-3). "Olandezii au prima sansa, dar pana la urma trebuie s-o scoatem la capat. Doar noi stim ce este in sufletul nostru. Cu totii ne-am dori un rezultat bun la Rotterdam", a spus Niculae.

PETROLUL. De ieri, Valeriu Rachita ocupa functia de antrenor al divizionarei B Petrolul Ploiesti, inlocuindu-l pe Vasile Cosarek. Acesta si-a reziliat contractul cu Petrolul in urma infrangerii suferite sambata pe teren propriu, scor 1-2, cu CSM Valcea. Rachita il va avea ca "secund" pe Adrian Balaceanu, fostul sau coechipier de la Petrolul. Dupa patru etape, ploiestenii ocupa locul 6 in clasamentul Seriei a II-a a Diviziei B, cu 6 puncte.

FUTSAL. S-au incheiat partidele din cadrul etapei a doua a Diviziei A la futsal. Iata rezultatele: Energoconstructia - Muhlbach Sebes 6-3; MGA Bucuresti - ACS Odorheiu Secuiesc 4-4; Poli Gomonth Timisoara - Atheltic Club Bucuresti 3-5; Futsal Municipal Constanta - United Galati 8-4; FC CIP Deva - CFF Clujana Cluj-Napoca 10-3; Eurolines Bucuresti - Silvanus Resita 2-3; Pandurii Tg. Jiu - ACS 3 Bucuresti 2-4. Clasament: 1. FC CIP Deva 6 p; 2. Silvanus Resita 6 p; 3. ACS 3 Bucuresti 6 p; 4. Athletic Club Bucuresti 6 p.
×
Subiecte în articol: sport