x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

22 Ian 2007   •   00:00
INFO

Suntem in ultimul tur la futsal
Echipa nationala de futsal a Romaniei s-a calificat in ultimul tur al preliminariilor CE din 2007, dupa ce a castigat si ultimul meci din grupa B, impotriva Letoniei, scor 7-1 (2-0). Romania a ocupat primul loc in grupa, cu 9 puncte, si va intalni, in ultimul tur al calificarilor, reprezentativele Belgiei, Moldovei si Sloveniei, intre 22 si 25 februarie. La turneul final al CE se califica prima clasata.

Del Piero a jucat meciul cu numarul 500 la Juventus Alessandro Del Piero a inscris sambata in cel de-al 500-lea meci al sau in tricoul bianco-nero al lui Juventus, care a invins cu 4-2 pe Bari. A fost al 204-lea gol al lui Del Piero (32 de ani, 14 sezoane la Juve). Drept rasplata, mijlocasul va primi cadou o masina Fiat 500.

TENIS. Romanul Andrei Pavel a parasit definitiv Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce a fost eliminat duminica si din proba de dublu. Pavel si partenerul sau Alexander Vaske (Germania) s-au inclinat in optimile de finala ale competitiei in fata perechii Jonas Bjorkman - Alex Mirnii, cap de serie numarul 2, in doua seturi, 6-7, 4-6.

AMICAL. Poli Timisoara a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de verificare sustinut duminica, la Bacau, cu FCM. Golul banatenilor a fost marcat de Gigel Bucur in minutul 43. Antrenorul lui Poli, Alin Artimon, a inceput jocul in formula:
M. Popa - Olah, McKain, Mehmedovic, Izvoranu - Caramarin, Omoduemuke, Plesan, Karamyan - M. Tanasa, G. Bucur. In partea secunda au mai evoluat: Zimmermann, S. Radoi, Scutaru, Mera, Latovlevici, Alexa si Grigorie. Pentru acest rezultat, bacauanii au fost premiati cu cate 250 de lei.

DAKAR. Pilotul roman Emanuel Gyenes s-a clasat al 46-lea la finalul editiei din acest an al Raliului Dakar, obtinand cea mai buna performanta a unui motociclist roman in aceasta competitie. In ultima etapa, desfasurata duminica in jurul orasului Dakar, Gyenes s-a situat pe pozitia a 36-a. Clasa moto a fost castigata de francezul Cyril Despres, in timp ce la clasa auto a triumfat echipajul francez Stephane Peterhansel/Paul Cottret. La moto, brasoveanul Marcel Butuza a abandonat in etapa a opta din cauza unor probleme tehnice.

SPANIA. Plecarea fotbalistului englez David Beckham de la Real Madrid ii va cauza gruparii din capitala Spaniei pierderi de 45 de milioane de euro. Unul dintre profesorii care au efectuat studiul in urma caruia s-a ajuns la aceasta concluzie a explicat: "Contributia lui Beckham la bugetul lui Real Madrid era bazata pe drepturile de imagine ale fotbalistului si se situa intre 30 si 50 de milioane de euro pe sezon".
×
Subiecte în articol: sport