x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

10 Sep 2005   •   00:00

Eto’o, traumatism cranian la antrenament


Atacantul camerunez Samuel Eto’o (foto) a suferit un traumatism cranian in timpul antrenamentului de ieri, dupa ce s-a ciocnit de coechipierul sau, Damia. Clubul a anuntat ca jucatorul a sangerat, dar nu si-a pierdut cunostinta. Eto’o a fost transportat la spitalul din Barcelona, unde testele efectuate au avut rezultate "normale". Fotbalistul a fost internat si va fi supus astazi unui ultim test, in urma caruia se va decide posibila sa externare. In etapa a doua din Primera Division, Barcelona va juca maine, pe "Camp Nou", cu Mallorca.

PANDURII. Antrenorul Viorel Hizo a declarat ca este nemultumit de vestimentatia elevilor sai, considerata prea exuberanta in comparatie cu locul ocupat in clasament. "Jucatorii nostri trebuie sa aiba o tinuta decenta in primul rand. Este penibil sa nu ai nici un punct si tu sa apari cu cercei si sa faci parada modei. Mi se pare decent sa castigam intai niste puncte si apoi sa ne imbracam cum il vedem pe Beckham sau mai stiu eu pe cine", a declarat Hizo, care considera ca echipa sa poate castiga partida cu Steaua. "Nu ne prezentam la joc ca victime. Mergem sa ju-cam fotbal. Echipa poate sa se depaseasca si sa castige un joc cu Steaua", a adaugat Hizo.

FORMULA 1. Maine la avea loc, pe circuitul de la Spa-Francorchamps, Marele Premiu al Belgiei la Formula 1. Cu patru curse inainte de finalul campionatului, lider este Fernando Alonso (Renault), care are un avans de 27 de puncte fata de Kimi Raikkonen (McLaren-Mercedes). Daca va obtine in Belgia cu 4 puncte mai mult decat Raikkonen, Alonso va deveni, la 24 de ani, cel mai tanar campion mondial din istoria F1.

RAPID. Jucatorii giulesteni spun ca o victorie in meciul de la Galati, cu Otelul Galati, i-ar ajuta sa ramana in lupta pentru titlu si le-ar da un moral bun inaintea confruntarii din Cupa UEFA cu Feyenoord. "Avem foame de puncte si trebuie sa castigam la Galati. Trebuie sa tinem pasul cu contracandidatele la titlu. In Cupa UEFA este timpul sa facem un meci bun", a spus capitanul Maftei.

BESIKTAS. Formatia turca, la care evolueaza Daniel Pancu, va disputa primul derby al sezonului, cel cu Fenerbahce, din etapa 6 a campionatului, pe teren neutru, ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplina a Federatiei Turce de Fotbal (TFF). TFF a luat decizia suspendarii pentru un meci a terenului echipei Besiktas in urma incidentelor de la partida cu Diyarbakirspor, 1-1, din 28 august, cand suporterii au scandat trivialitati si unul dintre oficialii formatiei oaspete a fost lovit in cap cu o sticla. Besiktas a fost si amendata cu 6.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport