x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

09 Sep 2005   •   00:00

Ioan Becali a intrat in silenzio stampa


Suparat ca manevrele incercate la conducerea lui Dinamo i-au esuat, Ioan Becali (foto) a hotarat sa intre in silenzio stampa. El considera ca declaratiile i-au fost interpretate de o parte a presei pentru a se crea tensiune la club. "Am luat aceasta decizie pe termen nedeterminat. Vreau liniste la echipa, inaintea unor partide extrem de importante pentru noi, cu FCM Bacau, dubla cu Everton si derby-urile cu Steaua si cu Rapid. Purtatorul de cuvant va gestiona relatia cu mass-media prin comunicate de presa", a precizat Ioan Becali.

DIVIZIA A. Etapa a V-a debuteaza astazi, la Pitesti, cu intalnirea dintre FC Arges si Sportul Studentesc. Partida, care va incepe la ora 17:00 (Telesport), va fi condusa la centru de Robert Dumitru, ajutat la cele doua margini de Eugen Parvulescu si Daniel Burloiu.

TENIS. Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimile de finala ale probei de junioare de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Jucatoarea romana, cap de serie numarul 14, a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Anna Tatisvili (Georgia) si va juca in faza urmatoare a competitiei cu Iaroslava Svedova (Rusia). Buzarnescu este calificata si in sferturile de finala ale probei de dublu, unde face pereche cu Alexandra Dulgheru. In optimi, romancele au invins, scor 6-3, 6-3, cuplul Yvette Hyndman/Jillian O’Neill (SUA/Canada).

STEAUA. Ieri a aparut numarul 11 al revistei Suporter Steaua, care il are pe coperta pe Banel Nicolita intr-o ipostaza inedita, imbracat in echipamentul nationalei Braziliei. Intr-un amplu interviu, "Jardel" povesteste cum a ajuns in Ghencea, dar si amanunte cutremuratoare ale existentei sale.

BASCHET. Echipa nationala de baschet feminin a Romaniei a pierdut si ultima confruntare din grupa B a CE din Turcia, 56-92 cu Lituania. In urma celor cinci infrangeri suferite, Romania a ocupat locul 6, ultimul din grupa, si va evolua in turneul pentru pozitiile 9-12. In primul meci, reprezentantele noastre vor intalni ocupanta locului cinci din grupa A, Grecia. Daca va invinge, Romania va juca meciul pentru locurile 9-10, iar in caz contrar, pe cel pentru locurile 11-12.

×
Subiecte în articol: sport