x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

08 Sep 2005   •   00:00

Cazul Nicolita, clasat din lipsa de probe


Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri clasarea, din lipsa de probe, a dosarului privind incidentele de la meciul Poli Timisoara - Steaua, cand galeria gazdelor l-a catalogat drept "tigan" pe Banel Nicolita (foto). "Le-am spus ca nu am auzit scandari din tribune, deoarece eram foarte concentrat la meci", a precizat mijlocasul. "Am fost la meci, asa ca stiu ce s-a intamplat pe stadion, dar nu pot fi si judecator, si martor. Am clasat cauza, dar asta nu serveste fotbalului romanesc", a spus presedintele Comisiei, Doru Viorel Ursu.

BOX. A treia editie a Campionatelor Mondiale de box feminin, programata in perioada 18-26 septembrie, la Sankt Petersburg, a fost anulata, deoarece Federatia Rusa de Box a anuntat ca nu isi asuma responsabilitatea gazduirii competitiei. Antrenorul lotului feminin de box, Adrian Lacatus, s-a aratat surprins de decizia federatiei internationale. "Sper ca este doar o gluma. Noi aveam biletele si vizele deja luate si ne pregateam de plecare. Nu pot sa cred ca s-a anulat competitia. Cred ca ar fi cea mai buna idee sa organizam noi competitia, daca AIBA cauta o posibila gazda. Cred ca nu ar fi probleme financiare prea mari, pentru ca fiecare delegatie vine pe banii ei", a spus Lacatus.

FEYENOORD. Atacantul Tim Vincken este incert pentru meciul pe care echipa Feyenoord il va sustine la 15 septembrie cu Rapid, in prima mansa a turului I al Cupei UEFA. Vincken nu va evolua in meciul cu NEC de duminica, din campionat, din cauza unei accidentari la tendon.

BASCHET. Echipa nationala de baschet feminin a Romaniei a fost invinsa si in cel de-al patrulea meci din Grupa B a Campionatului European, 64-66 in fata reprezentativei Turciei. Presedintele Federatiei Romane de Baschet, Carmen Branisteanu, a declarat ca echipa a avut evolutii slabe la CE din Turcia, pentru ca nu li s-a acordat mai multa incredere jucatoarelor tinere din lot. "Am tot sperat in potentialul jucatoarelor cu experienta, dar si in venirea la lot a altora. Iar aici, la Izmir, fetele mai tinere, de 21-24 de ani, ne-au demonstrat ca meritau mai multa incredere, mai ales in partidele cu Serbia si Turcia. Acum nu putem spera decat ca vom reusi meciuri bune in ultima parte a competitiei, in turneul pentru locurile 9-12", a spus Branisteanu.

AMICAL. Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, a refuzat un blat de tort si cascavalul oferite in gluma de antrenorul ziaristilor, dupa meciul dintre selectionatele arbitrilor si jurnalistilor, sub pretextul ca arbitrii nu primesc mijloace necuvenite. Selectionata arbitrilor s-a impus cu scorul de 6-5, dupa ce a condus la pauza cu 4-0, intr-un meci disputat marti seara, in deschiderea Turneului National de Fotbal pe Teren Redus. Golurile arbitrilor au fost marcate de Cristi Balaj, Fl. Stoianov (2), Ion Craciunescu, Ed. Constantinescu si M. Bocaneala.

×
Subiecte în articol: sport