x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

21 Ian 2007   •   00:00
INFO

CFR Cluj - Au dat mana cu Benfica
Sefii gruparii ardelene si cei ai adversarei lui Dinamo din "16-imile" Cupei UEFA, Benfica Lisabona, au stabilit vineri termenii unui protocol, printre aspectele prevazute in acord numarandu-se cel comercial si cel de marketing. Altfel, in aceeasi zi, CFR Cluj a transferat al optulea jucator portughez. Vitor Tiago de Freitas Fernandez "Vitinha" este un fundas stanga de 20 de ani si provine de la echipa Clube Maria de Fonte, din liga secunda lusitana.

FC Arges - L-au luat pe Daniel Balan
Fostul stelist Daniel Balan (foto), ultima oara component al formatiei cipriote Omonia Nicosia, s-a inteles cu FC Arges pentru un contract valabil pana in vara, cu posibilitate de prelungire. Transferul fundasului dreapta, in varsta de 27 de ani, nu este ultimul din aceasta iarna al echipei lui Dorinel Munteanu. Astfel, gruparea din Trivale este foarte aproape de a-l achizitiona si pe Pompiliu Stoica, tratativele in acest sens fiind avansate.

Futsal - Romania a batut Bulgaria cu 8-3
Nationala Romaniei a intrecut vineri, la Deva, cu scorul de 8-3 (4-2), echipa similara a Bulgariei, intr-un meci contand pentru primul tur preliminar al Campionatului European. In celalalt meci al grupei B, Letonia a invins Anglia cu 5-1. Dupa doua etape, Romania este pe primul loc al grupei, cu 6 puncte, la egalitate cu Letonia, dar cu un golaveraj superior. Azi, Romania va intalni Letonia, de la ora 13:30, in ultimul meci al grupei.

RUGBY - Bucurestiul a pierdut
Selectionata Bucurestiului a pierdut vineri, in deplasare, cu scorul de 19-33 (6-19), meciul sustinut in fata formatiei engleze Bristol, ultimul din cadrul grupei A a Challange Cup. Pentru romani au marcat Nicolae, un eseu, Dumbrava, o transformare si o lovitura de pedeapsa, si Vlaicu, trei lovituri de pedeapsa. Selectionata Bucurestiului a incheiat grupa pe locul 3, dupa echipa galeza Newport Dragons si Bristol, dar inaintea francezilor de la Bayonne.

Anglia - Liverpool a castigat derby-ul
Cea mai importanta disputa a rundei a 24-a a campionatului a fost adjudecata de FC Liverpool, care s-a impus ieri, pe propriul teren, cu scorul de 2-0, in fata campioanei ultimelor doua editii, Chelsea Londra. "Cormoranii" au transat rapid soarta meciului, inscriind prin Kuyt (’4) si prin Pennant (’18). Chelsea a suferit astfel a treia infrangere din acest sezon, iar despartirea de antrenorul Jose Morinho pare iminenta.

Australian Open - Hewitt a parasit competitia
Australianul Leyton Hewitt a fost eliminat ieri, in turul trei al turneului de Mare Slem de la Melbourne, de chilianul Fernando Gonzales, pierzand in patru seturi: 2-6, 2-6, 7-5, 4-6. Alte rezultate la masculin: Nalbandian (Argentina) - Grosjean (Franta) 5-7,4-6, 7-6, 6-4, 6-1; Nadal (Spania) - Wawrinka (Elvetia) 6-2, 6-2, 6-2; Davidenko (Rusia) - Santoro (Franta) 7-6, 6-2, 6-2; Murray (Anglia) - Chela (Argentina) 6-3, 6-2, 6-4.
×
Subiecte în articol: sport