x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

20 Ian 2007   •   00:00

Ronaldo este aproape sa dea Real Madrid pe AC Milano
Ronaldo era aseara la un pas de AC Milan. Surse din cadrul gruparii italiene au confirmat ca atacantul brazilian este gata sa se transfere. "Ronaldo e foarte aproape de Milan. Nu stiu detalii, dar am aflat de la conducerea clubului", a spus team-managerul Silvano Ramaccioni.

Carnatii "Schweinsteiger" provoaca scandal
Mijlocasul echipei Bayern München si al nationalei Germaniei, Bastian Schwensteiger, a dat in judecata un producator de mezeluri din Augsburg, care si-a botezat un sortiment de carnati cu numele fotbalistului. Acesta cere despagubiri de 100.000 de euro, considerand ca drepturile de autor pentru numele sau ii apartin. Avocatul lui Schwensteiger cere ca marca sortimentului sa fie interzisa, o decizie urmand a fi luata la data de 8 martie.

HANDBAL. Antrenorul nationalei masculine a Romaniei, Lucian Rasnita, a declarat ieri ca elevii sai sunt obligati sa castige si meciul-retur cu Letonia, care se va disputa maine, de la ora 11:00. "Pentru noi nu s-a incheiat campania de calificare. Sper sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu consideram ca am realizat performante deosebite. Ne putem bucura cu adevarat doar dupa meciul de duminica", a spus Rasnita, pe care nu-l intereseaza numele adversarului din baraj: "Nu conteaza daca vom intalni Islanda, Ungaria, Cehia sau Muntenegru, ar fi cam acelasi lucru".

TENIS. Andrei Pavel si germanul Alexander Waske s-au calificat in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Ieri, in turul secund, cei doi au trecut, scor 5-7, 6-3, 6-1, de cuplul Ruben Ramirez Hidalgo/ Sergio Roitman (Spania/ Argentina). In optimi, Pavela si Waske vor intalni perechea Jonas Bjorkman/ Max Mirnii (Suedia/ Belarus), cap de serie numarul 2.

SPANIA. FC Sevilla, adversara Stelei din 16-imile Cupei UEFA, va intalni pe concitadina Betis in sferturile de finala ale Cupei Spaniei. In aceeasi faza a competitiei, Getafe, echipa lui Cosmin Contra, va intalni pe Osasuna Pamplona. Celelalte meciuri din sferturi sunt FC Barcelona - Real Zaragoza si Real Valladolid - Deportivo La Coruna. Cele doua manse se vor disputa la 31 ianuarie (turul) si la 28 februarie (returul).

DAKAR 2007. Spaniolul Marc Coma (KTM), lider in clasamentul general la clasa moto si fost castigator in 2006, a abandonat in etapa a 13-a la Raliul Dakar, dupa ce a suferit o cazatura. Tot ieri, Emanuel Gyenes a reusit cea mai buna performanta a unui roman in Raliul Dakar, locul 29 in etapa desfasurata intre Kayes si Tambacounda. In clasamentul general al clasei moto, Gyenes ocupa locul 48.
×
Subiecte în articol: sport