x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

19 Ian 2007   •   00:00

Fiorentina neaga si acum transferul lui Lobont
Directorul sportiv al clubului italian, Pantaleo Corvino, a declarat si ieri ca transferul lui Bogdan Lobont (foto) la Dinamo nu este finalizat, desi portarul a fost prezentat intr-o conferinta de presa si a jucat intr-un amical pentru "caini". "Au mai ramas cateva detalii de definitivat intre cluburi in privinta transferului. Nimic nu este inca oficial. Jucatorul a ajuns doar la un acord cu Dinamo", a declarat Corvino.

Sandu Boc, presedinte la Pandurii Targu-Jiu din vara? Vicepresedintele LPF, Alexandru Boc, a declarat ieri ca sunt sanse mari sa devina, incepand din sezonul urmator, presedintele celor de la Pandurii Targu-Jiu. "Marin Condescu imi propune intruna sa vin presedinte. Conditia pe care o pun tine doar de performanta."

JIUL. Patronul Alin Simota a declarat ca nu este de acord cu transferul lui Catalin Multescu la Ceahlaul, astfel ca portarul trebuie sa se prezinte la echipa pana sambata. "Daca nu revine la echipa, va fi suspendat doi ani", a spus Simota. Multescu a depus memoriu la FRF pentru a deveni jucator liber de contract, sustinand ca Jiul nu i-a achitat salariul si ca nu vrea sa revina la Petrosani.

ITALIA. Fundasii centrali Cristian Chivu si Matteo Ferrari au fost considerati cei mai slabi jucatori ai echipei AS Roma in partida terminata la egalitate, in deplasare, scor 2-2, cu FC Parma, in mansa secunda a sferturilor Cupei Italiei. Site-ul goal.com le-a acordat nota 5,5 celor doi fotbalisti: "O partida dezastruoasa pentru cei doi fundasi centrali. Dupa prostiile facute in meciul de campionat cu Messina, erorile au continuat si la Parma, iar Roma ar fi putut fi eliminata". AS Roma s-a calificat in semifinale, dupa ce in tur castigase cu 2-1.

RONALDO. AC Milan a oferit patru milioane de euro pentru atacantul brazilian Ronaldo, au anuntat ieri cotidienele Marca si Gazzetta dello Sport. "Real cere 20 de milioane, dar ar putea accepta transferul daca AC Milan si-ar mari propunerea pana la 10 milioane de euro", scrie Marca.

SPANIA. FC Sevilla s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Spaniei, dupa ce a invins cu 3-1 pe Rayo Vallecano. Pentru adversara Stelei din 16-imile Cupei UEFA au marcat Alfaro (’17 si ’85) si Kanoute (’71). Antrenorul Juande Ramos a trimis pe teren jucatorii: Cobeno - Daniel Alves, Aitor Ocio, Dragunitovici, David (’65 Duda) - Adriano (’46 Kanoute), Marti, Maresca (’65 Renato), Puerta - Alfaro, Kerzakov. Altfel, FC Sevilla ar dori sa-l achizitioneze pe portarul Marcelo Moretto de la Benfica, fiind dispusa sa ofere 1,5 milioane de euro pentru jucatorul brazilian.
×
Subiecte în articol: sport