x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

18 Ian 2007   •   00:00

Farul s-a intors de la munte
Directorul tehnic al Farului Constanta, Ion Marin (foto), a ales sa renunte la stagiul de pregatire programat sa se desfasoare la Sinaia pana la 26 ianuarie, dupa numai trei zile. "Terenurile de la Sinaia sunt inghetate si nu putem face antrenament acolo. Ne-am intors la Constanta, am anulat cele doua partide amicale, cu Flacara Moreni si cu Astra Ploiesti, si vom reface intregul program de pregatire", a declarat oficialul gruparii dobrogene.

Jeremie Njock vrea sa-si cumpere Dacia Logan
Atacantul camerunez al Craiovei, Jeremie Njock, vrea sa-si cumpere o Dacia Logan pentru a se deplasa prin Craiova. "Am masina acasa dar vreau sa-mi iau una si pentru soselele din Romania", a spus atacantul care are un salariu de 360.000 de dolari pe sezon. (Mario Morcov)

TENIS. Bugetul Agentiei Nationale pentru Sport a fost majorat cu 250.000 de lei, fondurile fiind destinate echipei de Cupa Davis a Romaniei pentru meciul cu Franta. Partida Franta - Romania, programata in primul tur al Grupei Mondiale, se va disputa in perioada 9-11 februarie, la Clermont Ferrand.

AUSTRALIAN OPEN. Perechea Andrei Pavel/Alexander Waske (Romania/Germania) s-a calificat ieri in turul doi al probei de dublu masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Pavel si Waske au invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 7-6 (1), cuplul spaniol Nicolas Almagro/Fernando Verdasco. In schimb, o alta reprezentanta a tarii noastre, Andreea Vanc, care a jucat alaturi de rusoaica Anastasia Rodionova, a fost eliminata din concursul de dublu feminin. Vanc si Rodionova au fost invinse, scor 6-4, 6-4, de cuplul Cara Black/Liezel Huber (Zimbabwe/Africa de Sud), cap de serie numarul 3.

FRANTA. Site-ul "lensois.com" i-a dedicat ieri un articol stelistului Nicolae Dica, apreciind ca RC Lens ar trebui sa il transfere pe "pretiosul" atacant, autor a patru goluri in acest sezon al grupelor Ligii Campionilor. "Creste cota lui Dica. Anuntat ca posibila sosire la Lens, romanul atrage privirile multor cluburi. Glasgow Rangers ar fi dispusa sa dea 4 milioane de euro, gruparea scotiana fiind in competitie cu Lens. Conform Foot Mercato, numarul 10 este urmarit si de Aston Villa, AEK Atena, Fiorentina sau Portsmouth. In Franta, Bordeaux si Lille ii fac concurenta lui Lens. Lupta pentru Dica nu va fi usoara", a scris sursa.

×
Subiecte în articol: sport