x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

17 Ian 2007   •   00:00

Petr Cech incepe pregatirea cu o casca pe cap
Portarul lui Chelsea Londra, Petr Cech, va purta o casca speciala, care ii va proteja capul, dupa fractura craniana suferita in urma cu trei luni. Casca e asemanatoare cu cele purtate de jucatorii de rugby. Ea va acoperi capul si urechile si se va incheia sub barbie.

Fane Stoica interzice mobilele
In cantonamentul de la Herculane, antrenorul Universitatii Craiova, Stefan Stoica, a instaurat un regulament riguros elevilor sai. Astfel, jucatorii sai nu au voie sa foloseasca telefoanele mobile decat in camere si numai pana la ora 22:30, cand este programata stingerea. "Am inceput munca, iar munca inseamna lucru la teren si odihna pentru ca sa fiti proaspeti la urmatorul antrenament", a declarat Stoica. (Mario Morcov)

PALMARES. Comitetul Executiv al FRF a decis ca din palmaresul oficial al primei reprezentative a Romaniei sa fie scoase 33 de partide, care vor fi trecute in cel al nationalei olimpice, astfel ca in palmaresul all-time al "tricolorilor" figureaza acum doar 571 de intalniri. FRF a luat aceasta masura ca urmare a deciziei comune a FIFA si a Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului ca meciurile contand pentru reprezentativele olimpice (meciuri amicale, preliminarii si turnee finale) disputate dupa anul 1956 sa nu mai faca parte din palmaresul oficial al echipelor nationale "A".

PORTUGALIA. Benfica Lisabona, adversara lui Dinamo in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, a invins cu 2-0, in deplasare, pe Academica Coimbra, in etapa a 15-a a campionatului Portugaliei. Golurile au fost marcate de Ricardo Rocha (’2) si Leo (’88). Antrenorul Fernando Santos a folosit urmatoarea echipa: Quim - Nelson, Luisao, Ricardo Rocha, Leo - Katsouranis (’75 Rui Costa), Petit, Karagounis (’89 Joao Coimbra), Simao Sabrosa - Nuno Gomes, Miccoli (’53 Manu).

NEGOCIERI. Potrivit cotidianului AS, impresarul lui Ronaldo, Fabiano Farah, s-a intalnit cu oficialii lui AC Milan pentru a demara tratativele cu privire la transferul brazilianului. Atacantul lui Real Madrid nu pare inca "vrajit" de dolarii americanilor sau ai sauditilor si ar vrea sa mai ramana o perioada in fotbalul mare. Iar Milan i-ar oferi aceasta posibilitate.

FC ARGES. Atacantul Marius Bilasco, aflat sub contract cu FC Arges pana in vara, a semnat ieri un acord cu Unirea Urziceni, fara consimtamantul clubului pitestean. "In aceste conditii il vom pedepsi pe Bilasco, trimitandu-l la echipa a doua din campionatul judetean. Acolo se va pregati si juca pana ii va expira contractul", a declarat patronul clubului argesean, Cornel Penescu. Finantatorul pitestenilor negociaza in aceste zile transferurile jucatorilor Pompiliu Stoica, Gabriel Bostina si Adrian Olah la FC Arges.
×
Subiecte în articol: sport