x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

16 Ian 2007   •   00:00

Capello le-a aratat fanilor degetul mijlociu
Antrenorul Fabio Capello (foto) si-a pierdut cumpatul la finalul meciului cu Zaragoza, castigat de Real Madrid cu 1-0. In drum spre vestiare, tehnicianul italian a ridicat de doua ori degetul mijlociu spre tribune. "Acest gest era pentru doi suporteri care m-au injurat neincetat, dar in calitate de antrenor vreau sa-mi cer scuze", a spus Capello. Italianul sustine ca a recunoscut vocile celor doi fani pentru ca acestia l-au injurat si in urma cu zece ani, cand a antrenat prima oara pe Real.

Stoicikov pleaca daca rateaza calificarea la EURO 2008
Antrenorul Bulgariei, Hristo Stoicikov, a declarat ca va demisiona daca rateaza calificarea la turneul final al CE din 2008, bulgarii fiind cu Romania in grupa G. "Am primit suficienta libertate de a lucra. Voi fi primul care plec daca nu reusim calificarea", a spus tehnicianul.

FC NATIONAL. Elevii lui Sorin Cartu au plecat ieri in turneul de pregatire din Antalya, in care vor sustine patru partide amicale. Din lot a lipsit portarul bulgar Radostin Stanev, care intentioneaza sa plece de la gruparea din Cotroceni. "Nu a venit la echipa, si din modul in care se comporta nu prea mai vrea sa-si ofere serviciile pentru noi. A cerut voie sa lipseasca pentru o lucrare dentara si duminica seara a sunat si a spus ca nu stiu ce probleme mai sunt. Se vede intentia lui de a nu mai colabora cu noi", a spus Cartu.

POLI IASI. Mijlocasul Alejandro Gavatorta a fost anuntat ieri drept noua achizitie a lui FC Thun pe site-ul oficial al echipei elvetiene, insa presedintele iesenilor, Sorin Boca, spune ca transferul nu este valabil pana cand nu primeste 50.000 de dolari in schimbul argentinianului. "Fotbalistul probabil se afla in probe la Thun. Daca l-au anuntat deja transferat, e problema lor. Gavatorta nu este al lui FC Thun pana nu incasam cei 50.000 de dolari", a declarat Boca.

PATINAJ. Junioara de 16 ani Oana Opincariu a obtinut cea mai buna performanta a Romaniei la Campionatele Europene de patinaj viteza de la Collalbo (Italia), sosind pe locul 16 in proba de 3.000 m. Opincariu a mai obtinut locul 24 in proba de 500 m si 22 la 1.500 m, clasandu-se pe locul 19 la general. Ceilalti doi sportivi romani participanti la CE au obtinut urmatoarele rezultate: Daniela Dumitru - locul 26 la general si Claudiu Grozea - locul 28 la general.

TENIS. Edina Gallovits a fost eliminata in runda inaugurala de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Gallovits a fost invinsa ieri, scor 2-6, 6-4, 6-2, de sportiva americana Meilen Tu. Singurul roman ramas in concurs la Australian Open este Victor Hanescu, care va juca astazi impotriva canadianului Frank Dancevici.
×
Subiecte în articol: sport