x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

14 Ian 2007   •   00:00
JIUL - Multescu nu vrea inapoi
Portarul Catalin Multescu, aflat sub contract cu gruparea din Petrosani pana in 2009, a declarat ca nu doreste sa revina la echipa, dupa ce conducerea nu a ajuns la un acord cu Ceahlaul in privinta transferului sau. "Voi depune memoriu sa devin jucator liber. Am trecut prin multe la Petrosani si de aceea nu mai vreau sa ma intorc. Prefer sa stau pe tusa o perioada decat sa mai vin la Jiul", a spus Multescu.

PANDURII - Gorjenii au trei noi achizitii
Jucatorii Ciprian Vasilache, Nenad Kutlacici si Igor Radovanovici au semnat vineri seara contracte pe cate trei sezoane cu formatia antrenata de Eugen Neagoe (foto). "Cu Vasilache ne-am inteles de mai mult timp. Cu ceilalti doi am discutat acum si au fost de acord sa semneze cu noi", a declarat presedintele Marin Condescu. Mijlocasul Alexandru Pacurar, care a lipsit vineri de la reunirea lotului, a anuntat ca va ajunge la Targu-Jiu astazi.

FC VASLUI - A revenit Sebastian Hutan
Fostul portar al reprezentativei de tineret a Romaniei, Sebastian Hutan, a semnat ieri un contract pe patru ani si jumatate cu FC Vaslui. Hutan, care a evoluat ultima data la Serif Tiraspol, a mai jucat la FC Vaslui in returul campionatului trecut. "Aveam nevoie de doi portari egali ca valoare, acum exista concurenta pe post si va fi titular cel care va fi in forma cea mai buna", a spus Viorel Hizo.

RUGBY - Infrangere in Challenge Cup
Selectionata Bucurestiului a pierdut cu scorul de 31-38 (17-19) meciul disputat, in deplasare, impotriva formatiei franceze Bayonne, in grupa A a Challenge Cup. Romanii au marcat patru eseuri (Fercu - 3, Nicolae - 1), patru transformari (Dumbrava) si o lovitura de pedeapsa (Dumbrava). Dupa acest rezultat, selectionata Bucurestiului se mentine pe locul trei in grupa.

RALIU - Romanii continua competitia
Pilotul roman Emanuel Gyenes a ocupat locul 87, la categoria moto, in etapa a saptea a Raliului Dakar 2007, desfasurata intre Zouerat si Atar, pe o distanta de 580 de kilometri, din care 542 km de proba speciala. Celalalt roman din competitie, Marcel Butuza, s-a clasat pe locul 112. Dupa ce ieri a fost zi de pauza, raliul Dakar se reia astazi cu etapa Atar - Tichit.

POLI IASI - Un uruguayan in probe
Antrenorul Ionut Popa va testa in aceste zile un jucator strain, mijlocasul uruguayan Eduardo Andres Ballini. "Dupa ce i-am luat pe Mijin si pe Tarlea pentru a-i inlocui pe Gavatorta si Bordeanu, acum a venit mijlocasul ofensiv Eduardo Andres Ballini, ca o varianta pentru inlocuirea lui Onofra", a spus Popa, adaugand ca saptamana viitoare mai sunt asteptati in probe alti trei jucatori sarbi.

×
Subiecte în articol: sport