x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

13 Ian 2007   •   00:00

Ilie Nastase isi boteaza fetita
Cel mai mic membru al familiei lui Ilie Nastase, Ema Alexandra, in varsta de 4 luni si jumatate, va fi botezata maine la Biserica Sf. Elefterie din Bucuresti. Nascuta la Paris, ca si prima fiica a cuplului, Alessia, Ema ii va avea drept nasi pe Diana si Sorin Popa, cei care i-au cununat pe Ilie si Amalia. "Suntem in toiul pregatirilor, e o intreaga nebunie. Petrecerea va avea loc la Hotel Ramada Majestic Nord", a declarat Amalia Nastase.

Buget de 4 milioane de dolari pentru Otelul de la indieni
Otelul Galati va avea in 2007 un buget de 4 milioane de dolari. Cea mai mare parte din suma va fi asigurata de sponsorul Mittal Steel. "Nu e mult. Avem cheltuieli cu contractele jucatorilor, prime, cantonamente, deplasari", a spus directorul general, Marius Stan.

SPANIA. Primarul orasului Tarragona, Joan Miguel Nadal, a criticat conducerea gruparii locale Gimnastic pentru ca nu a fost de acord cu transferul lui Constantin Galca. Romanul a reprezentat la sfarsitul anului trecut cauza unui conflict intre antrenorul formatiei din Tarragona, Paco Flores, si conducerea clubului. Tehnicianul s-a suparat pe sefii lui Nastic pentru ca nu au fost de acord sa il transfere pe roman din cauza varstei acestuia. Galca (34 de ani) era dorit de Flores, care considera ca mijlocasul central roman este in forma buna.

PORTUGALIA. Luisao, fundasul Benficai Lisabona, adversara dinamovistilor in saisprezecimile Cupei UEFA, a fost arestat pentru ca a condus sub influenta alcoolului. Jucatorul a fost oprit de politisti pentru un control de rutina in noaptea de joi spre vineri, dupa ce luase cina la un restaurant din Lisabona, impreuna cu cativa prieteni.

DINAMO. Antrenorul Mircea Rednic sustine ca atacantul din Guineea, Sambegou Bangoura, nu a fost o prioritate pentru Dinamo, dezmintind totodata anumite tensiuni existente intre el si unii actionari. "Nu inteleg cum au aparut dezinformari pentru a crea o stare de tensiune intre mine si actionari. Suporterii nu trebuie sa fie ingrijorati, pentru ca vom alege cea mai buna solutie. Daca-l doream cu adevarat pe Bangoura, sigur il aveam!", a spus Rednic. Totodata, antrenorul "cainilor" n-a exclus varianta sosirii lui Bogdan Lobont la Dinamo.

ANGLIA. Jose Mourinho este decis sa plece de la Chelsea, iar Italia va fi viitoarea sa destinatie. "Stiu ca Mourinho isi cauta o casa la Milano", a declarat Cesar Peixoto, fost elev al tehnicianui lusitan la FC Porto, in prezent jucator la Espanyol Barcelona. Potrivit cotidianului The Sun, portughezul i-ar fi spus unui prieten ca va pleca de la Chelsea, dar inca nu stie unde. "Mourinho nu va avea probleme in ceea ce priveste gasirea unei echipe. Inter Milano este favorita, iar Real Madrid - pe locul doi, la distanta foarte mica", scrie tabloidul englez.
×
Subiecte în articol: sport