x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

11 Ian 2007   •   00:00

25 de milioane de euro pentru Ronaldo
Clubul Al Ittihad a confirmat ieri ca a facut o oferta lui Real Madrid pentru atacantul brazilian Ronaldo. "Am prezentat o oferta pentru Ronaldo pe trei ani. Oferim sapte milioane Realului si 18 milioane lui Ronaldo pentru durata contractului, adica sase milioane pe sezon", a declarat un oficial saudit. Saptamana trecuta, Al Ittihad a obtinut semnatura mijlocasului Luis Figo de la Inter Milano, portughezul urmand sa joace la noua sa echipa de la 1 iulie.

Marius Lacatus a dat afara sase jucatori de la UTA
Antrenorul echipei UTA, Marius Lacatus, a renuntat la serviciile a sase jucatori: Cotan, Costisor, Oncica, Nabadan, Milosavljevic si Jankovic. "Nu e simplu sa le spui unor oameni ca nu mai ai nevoie de ei, dar am invatat ca in fotbal nu e bine sa judeci cu sufletul", a spus Laca.

TENIS DE MASA. Echipa masculina de tenis de masa a Romaniei a pierdut ultimul meci din preliminariile Campionatelor Europene, scor 0-3, in deplasare, in fata formatiei Poloniei. Tricolorii s-au clasat pe locul secund in grupa, obtinand calificarea la competitia care va avea loc la Belgrad, intre 25 martie si 1 aprilie. La feminin, Romania a invins cu 3-0 Ucraina si s-a calificat la CE de pe locul al treilea al grupei.

POLI IASI. Desi afirma ca gruparea ieseana nu are bani de transferuri, antrenorul Ionut Popa a declarat ieri ca nu este interesat de aducerea de jucatori imprumutati de la alte cluburi. "Am primit niste telefoane de la Timisoara si mi s-a spus ca Naidin si-ar dori sa joace la noi. Daca Poli vrea sa-i dea pe Naidin si pe Adrian Ilie gratis, sunt de acord sa vina, dar nu ma intereseaza un imprumut. Ce incredere pot avea eu in niste jucatori care nu sunt ai mei?", a spus Popa.

RALIU. Sportivul roman Emanuel Gyenes a ocupat locul 63 la categoria moto in etapa a cincea a Raliului Dakar 2007, desfasurata ieri intre Ouarzazate si Tan Tan, pe parcursul a 768 de kilometri, proba speciala cronometrata fiind de 325 km. Celalalt roman din competitie, Marcel Butuza, tot pe KTM 660 Rally, a ocupat locul 75. Organizatorul Red Bull Romaniacs, austriacul Martin Freinademetz, care este stabilit la Sibiu si concureaza cu licenta eliberata de FR Motociclism, a terminat etapa pe locul 87.

ANGLIA. Tehnicianul lui Liverpool, Rafael Benitez, si-a cerut scuze suporterilor dupa infrangerea din meciul cu Arsenal, scor 3-6, din sferturile de finala ale Cupei Ligii Angliei. "Trebuie sa-mi cer scuze suporterilor. Ei au fost cel mai bun lucru din acest meci", a spus Benitez. "Cormoranii" nu mai primisera sase goluri pe teren propriu de 77 de ani, adica din 1930, cand au pierdut, tot cu 3-6, meciul cu Aston Villa.
×
Subiecte în articol: sport