x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

10 Ian 2007   •   00:00

Dinu: "Dinamo nu mai este sub presiune!"
La reunirea dinamovistilor pentru startul noului sezon, administratorul delegat Cornel Dinu (foto) a declarat ca parcursul bun din acest sezon s-a datorat faptului ca a fost liniste la echipa. "Dinamo nu mai este sub presiune, cum s-a intamplat vara trecuta. Putem alege jucatorii de care avem nevoie, insa achizitiile sunt problema lui Rednic", a precizat Dinu. Acesta a mai adaugat: "Actualul lot e superior celui de dinainte de startul campionatului".

Silviu Balace nu se sperie de concurenta pe postul de mijlocas
Noua achizitie a lui Dinamo, Silviu Balace, sustine ca nu se teme de concurenta cu Pulhac, Stanici si Catalin Munteanu: "Nimeni nu-mi poate garanta postul de titular. Am visat sa fac performanta si acum am aceasta sansa. Ii stiam de la Craiova pe Claudiu Niculescu si pe Moti".

CUPA PRESEI. Jurnalul National a castigat cu scorul de 3-2 meciul contra echipei Cotidianului. Azi, al doilea disputat in cadrul Cupei Presei Timisoreana. Pentru formatia noastra au marcat Ovidiu Bindea (2) si Mihai Igirosanu. La Jurnalul au mai jucat Vicentiu Neagoe, Razvan Tuca, Adrian Cristea, Ionut Paduraru, Gheorghe Bortoneanu si Adrian Ivan. In primul meci din grupa, Jurnalul National a pierdut, 1-3, in fata Gazetei Sporturilor.

FC ARGES. Mijlocasul dinamovist Iulian Tames a semnat ieri un contract pentru trei sezoane si jumatate cu gruparea pitesteana, patronul Cornel Penescu urmand a plati in total 500.000 de euro pentru transfer si pentru salariul jucatorului. De asemenea, atacantul Alexandru Baltoi a fost imprumutat de la Dinamo pentru sase luni, cu drept de prelungire.

CFR Cluj. Presedintele Iuliu Muresan i-a laudat pe jucatorii Tony Da Silva si Fredy, ultimele achizitii ale gruparii clujene. "Fundasul dreapta Tony Da Silva este un jucator foarte puternic. Are vointa, multa determinare si iese bine in atac. Fundasul stanga Fredy are viteza, travaliu, tehnica in regim de viteza si centreaza excelent. In retur, CFR Cluj va fi cea mai valoroasa echipa din Liga I pe partile laterale", a spus Muresan.

POLI IASI. Antrenorul Ionut Popa a declarat ieri ca formatiile din provincie ar trebui sa formeze o coalitie pentru a stopa dominatia cluburilor din Capitala in fotbalul romanesc. "Cred ca a venit momentul ca o echipa din provincie sa participe in cupele europene. Fie ca este vorba despre Poli Timisoara sau CFR Cluj, trebuie sa mai avem si noi o echipa din afara Bucurestiului macar in Cupa UEFA. Cred ca ar trebui sa initiem o coalitie a cluburilor din provincie, care sa stopeze prin orice mijloace, bineinteles, regulamentare, hegemonia gruparilor din Capitala", a spus Popa.
×
Subiecte în articol: sport