x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

09 Ian 2007   •   00:00

Stanga, cetatean de onoare al Hunedoarei
Fostul mare handbalist Vasile Stanga (foto) va deveni cetatean de onoare al municipiului Hunedoara la data de 19 ianuarie, cu doar doua zile inainte de a implini 50 de ani. Initiativa ii apartine primarului Nicolae Schiau, care a fost coleg de liceu cu actualul antrenor al Stelei. Ca jucator, Stanga este dublu medaliat cu bronz la JO, in 1982 fiind declarat cel mai bun inter stanga din lume, iar ca antrenor a castigat Challenge Cup, anul trecut, cu Steaua. (Monalise Hihn)

Francisc Vastag va candida pentru sefia FR Box
Fostul antrenor al lotului national de box, Francisc Vastag, si-a depus ieri candidatura pentru presedintia FRB. "Am fost propus de mai multe cluburi si m-am gandit sa incerc", a declarat Vastag, care ii va avea drept contracandidati la alegerile din 28 ianuarie pe Rudel Obreja si pe Nicolae Ghita.

RALIU. Romanul Emanuel Gyenes a terminat pe locul 52 a treia etapa a raliului Dakar 2007, desfasurata ieri intre Nador si El Rachidia, pe o distanta totala de 648 de kilometri, din care 252 de proba speciala. Timpul lui Gyenes a fost de trei ore, 49 de minute si 26 de secunde, la aproape 42 de minute de castigatorul etapei la clasa moto, spaniolul Marc Coma. Celalalt roman din competitie, Marcel Butuza, a terminat pe locul 78, cu timpul 4:04:26. Dupa trei etape, Gyenes se afla pe locul 58 la general, iar Butuza, pe 71.

POLI IASI. Antrenorul Ionut Popa a declarat ca el este singurul care hotaraste suma de transfer a atacantului Ionut Balba. "De obicei nu ma bag cand vine vorba despre sume de transfer, dar la Balba eu decid. Daca il ia o echipa din Bucuresti sau din strainatate, Balba costa un milion de euro, daca pleaca la alta echipa din Romania, pretul e de 700.000 de euro. Nu se pune problema de negocieri", a spus tehnicianul, care va lipsi joi de la reunirea lotului, urmand sa plece in Serbia pentru a negocia aducerea unui atacant.

ITALIA. Capitanul lui AS Roma, Francesco Totti, a lasat sa se inteleaga ca si-ar putea anunta in curand retragerea din reprezentativa Italiei. "Nu stiu daca voi reveni in echipa nationala", a declarat ieri Totti, care nu a mai jucat in echipa nationala dupa Cupa Mondiala din Germania, deoarece i-a cerut un ragaz selectionerului Roberto Donadoni pentru a se gandi la viitorul sau.

CFR CLUJ. Presedintele Iuliu Muresan a anuntat ieri ca va renunta la toate litigiile cu Dorinel Munteanu. "Am discutat cu patronul Paszkany si am decis sa ne retragem din toate actiunile contra lui. Oricum nu am fi primit banii de la el. Din punctul nostru de vedere, este un conflict incheiat. Ii dam dezlegarea lui Dorinel si poate sa joace chiar si impotriva noastra", a spus Muresan.
×
Subiecte în articol: sport