x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

07 Ian 2007   •   00:00
PANDURII - L-au luat pe Vasilache
Gorjenii au ajuns la un acord cu mijlocasul Ciprian Vasilache de la Rapid. Fotbalistul, care a intrat in dizgratia conducerii gruparii giulestene pentru ca a refuzat sa se prezinte la antrenamentele echipei "satelit", unde fusese trimis de Razvan Lucescu, va semna cu Pandurii un contract pe o perioada de trei ani. "L-am transferat pe Vasilache la dorinta antrenorului Eugen Neagoe", a spus patronul gorjenilor, Marin Condescu.

URZICENI - Oferta fabuloasa pentru Mara
Echipa pregatita de Dan Petrescu are toate sansele sa-l inregimenteze pe atacantul Bogdan Mara (foto dreapta) de la UTA, ialomitenii oferindu-i jucatorului un salariu de 300.000 de dolari pe an, o vila si un teren. "Este o oferta foarte tentanta, dar un raspuns ferm voi da luni", a spus Mara. In contrapartida, unul dintre finantatorii gruparii aradene, Nicolae Bara, l-a instiintat pe Mara ca-i mareste salariul la 220.000 de euro anual.

SLOVENIA - Isi pun sperantele in Matjaz Kek
Matjaz Kek este noul antrenor al reprezentativei de fotbal a Sloveniei, adversara Romaniei in grupa G a preliminariilor CE din 2008. Kek are 45 de ani, iar ultima data a condus reprezentativa Under 17 a Sloveniei. In palmaresul sau figureaza cucerirea a doua titluri de campioana a Sloveniei, in 2002 si 2003, cu Maribor Branik. Matjaz Kek ii succede in functie lui Branko Oblak, care a fost demis in noiembrie anul trecut.

LIGA 1 - Returul incepe la 24 februarie
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a declarat ieri ca startul sezonului Ligii I va avea loc la 24 februarie, si nu la 3 martie, asa cum stiau cele mai multe dintre cluburi. "De la inceperea acestei editii a Ligii I se stia ca la 24 februarie 2007, se va relua campionatul. Niciodata nu s-a anuntat ca activitatea fotbalistica se va relua la 3 martie. Nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri", a declarat oficialul LPF.

TRANSFER - Figo a batut palma cu sauditii
Portughezul Luis Figo se va desparti de Internazionale Milano la finalul sezonului si va juca, pentru o perioada de un an, la formatia saudita Al-Ittihad. "Am ajuns la un acord pe un an, care va incepe la 1 iulie 2007", a declarat proprietarul echipei saudite, Masour al-Balwi. Acesta nu a dorit sa dezvaluie si salariul pe care il va avea jucatorul, precizand doar ca "este cel mai mare contract din Orientul Mijlociu".

OMONIA - Alt roman pe banca cipriotilor
Noul antrenor al echipei Omonia Nicosia, dupa ce Ioan Andone si-a inaintat demisia, este grecul de origine romana Ioannis Matzourakis. Acesta a pregatit ultima oara formatia greaca Xanthi Skoda, pe care Dinamo a eliminat-o in turul intai al actualei editii a Cupei UEFA. Matzourakis s-a nascut in Romania in 1948, iar din 1970 s-a stabilit definitiv in Grecia.

×
Subiecte în articol: sport