x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

06 Ian 2007   •   00:00

Pascovici, dezamagit
Cosmin Pascovici a semnat un contract pe trei ani si jumatate cu UTA, dar a precizat ca este dezamagit ca nu a gasit intelegere din partea unor conducatori dinamovisti, mai ales a tehnicianului Mircea Rednic. "Voi fi jucatorul lui UTA pentru trei ani si jumatate. Imi pare sau ca nu o sa castig titlul de campion cu Dinamo, dar sper ca acest sut in fund sa fie un pas inainte", a spus Pascovici, care a adaugat ca n-ar mai vrea sa revina in Stefan cel Mare si a treia oara.

Poli Timisoara il vrea pe stelistul Bostina
Aflat in dizgratie in Ghencea, mijlocasul Gabriel Bostina (foto) ar putea ajunge din aceasta iarna sub culorile lui "Poli" Timisoara. "Bostina este un jucator foarte bun, un fotbalist dinamic de care Poli ar putea fi interesata. Din pacate, se pare ca ar costa prea mult", a spus Marian Iancu.

SKIBOARD. Prima Cupa Mondiala la skiboard, cel mai nou sport de iarna, aparut in urma cu zece ani, se va desfasura la Busteni, Predeal si Sinaia, in perioada 17-25 februarie. Competitia este organizata de World Skiboard Association in colaborare cu Federatia Romana de Schi, Asociatia Sportiva pentru promovarea skiboard-ului in Romania si sponsori. La intrecerea de pe Valea Prahovei sunt asteptati sportivi si asociatii din America, Canada, Cehia, Letonia, Norvegia, Rusia si Romania.

DECES. Fostul international italian al echipei Juventus, Sandro Salvadore, a decedat la varsta de 67 de ani. Salvadore a debutat in Serie A la AC Milan, in sezonul 1958-1959, cu care a castigat doua titluri de campion. In 1962, s-a transferat la Juventus, echipa cu care a castigat de trei ori, in 12 ani, campionatul Italiei. Salvadore a purtat de 36 de ori tricoul echipei nationale a Italiei, in perioada 1960-1970.

TENIS. Cu doar zece zile inainte de turneul Australian Open, tenismanul australian Lleyton Hewitt a ramas fara antrenor, dupa ce Roger Rasheed, care il pregatea din 2003, si-a anuntat demisia. Hewitt a fost invins, joi, in trei seturi, de sportivul rus Igor Kunitsyn, la turneul de la Adelaide.

REAL MADRID. David Beckham a declarat ca vrea sa ramana la Real Madrid, grupare ce i-a facut o oferta de prelungire a contractului, deoarece familia sa este fericita in capitala Spaniei. Mijlocasul, care va discuta cu conducerea clubului madrilen saptamana viitoare in legatura cu oferta de prelungire cu doi ani a contractului sau, a precizat ca isi doreste sa obtina in acest sezon primul trofeu cu Real Madrid. In schimb, cotidianul As scrie ca Victoriei Beckham i-ar placea ca sotul ei sa se transfere la Los Angeles Galaxy, grupare care si-a manifestat de mai mult timp interesul pentru mijlocasul echipei Real Madrid. Cei doi detin o casa in Beverly Hills, in valoare de 8 milioane de euro. Dilema lui Beckham este daca in SUA se va simti mai realizat ca fotbalist decat la Real Madrid, unde nu este titular.
×
Subiecte în articol: sport