x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

05 Ian 2007   •   00:00
Walter Zenga, la Al Ain
Tehnicianul italian Walter Zenga a ajuns la un acord cu echipa araba Al Ain privind semnarea unui contract pe trei ani, informeaza site-ul sarb jadransport.org. Zenga a fost demis de clubul turc Gaziantepspor tocmai pentru ca negociase cu gruparea din Emirate. Fostul antrenor al Stelei il va inlocui in functie pe romanul Anghel Iordanescu, care a pregatit-o pe Al Ain in perioada iunie-decembrie 2006 si a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

Juniorul Dumitru Copil a semnat un contract cu Hearts
Mijlocasul roman Dumitru Copil, in varsta de 17 ani, a semnat un contract pe doi ani, cu optiune de prelungire pentru inca cinci, cu gruparea scotiana Heart of Mitdlothian. Clubul Atletico Arad a primit 125.000 de lire sterline.

RUGBY. Jucatorul echipei Biarritz, Petru Balan, a fost inclus in echipa campionatului Frantei pentru anul 2006, stabilita de cotidianul L’Equipe. In afara de pilierul roman, in echipa ideala mai este prezent un singur strain, argentinianul Juan Martin Hernandez, ceilalti rugbisti fiind francezi. In 2006, Petru Balan a castigat campionatul Frantei cu Biarritz si a ajuns pana in finala Cupei Europei.

CORVINUL. Patronul clubului hunedorean, Florin Uscatu, a declarat ieri ca echipa ar putea sa fie mutata la Simeria. Uscatu negociaza cu o firma interesata sa preia actiuni la gruparea din Liga a II-a, iar daca aceste tratative vor esua este posibil ca echipa sa fie mutata in alt oras. In acest caz, optiunea Simeria este cea mai plauzibila, deoarece Stadionul CFR din localitate este omologat pentru partidele din esalonul secund.

JIUL. Fotbalistul Adrian Ilie, imprumutat de la Poli Timisoara, a declarat ca nu se va prezenta la reunirea lotului de la 10 ianuarie, pentru ca nu a primit banii promisi de gruparea din Petrosani. "Decat sa vin la Jiul sa ma antrenez pe degeaba si sa aduc bani de acasa, mai bine stau pe tusa. Am renuntat chiar sa mai depun memoriu, numai sa nu mai aud de Jiul toata viata mea. Sunt sanse mari sa revin la Timisoara", a spus jucatorul.

UTA. Fundasul dinamovist Dorin Mihut si mijlocasul Cristian Todea, de la echipa elvetiana AC Bellinzona, au semnat ieri contracte cu gruparea aradeana. Mihut este transferat definitiv, cu contract pe durata nedeterminata, iar Todea a semnat pe trei ani. Oficialii clubului sustin ca sunt aproape de un acord si cu un alt dinamovist, Cosmin Pascovici (foto), dar si cu nigerianul Dino Eze, care a dat probe in vara la gruparea din "Stefan cel Mare". UTA mai e interesata de doi jucatori angolezi, fundasul Manuel Cange si atacantul Arsenio Cabulanga.

×
Subiecte în articol: sport