x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

04 Ian 2007   •   00:00
Keseru, dorit de Palermo
Atacantul echipei FC Nantes, Claudiu Keseru, este dorit la formatia italiana Palermo, a anuntat presa franceza de ieri, citand cotidianul Corriere Dello Sport. Mijlocasul de 20 de ani nu a fost titularizat decat de trei ori in acest sezon in campionatul Frantei. La Palermo, Keseru e dorit pentru a-l inlocui pe Caracciolo, aflat pe punctul de a pleca, si pentru a suplini absenta lui Amauri, accidentat pentru o lunga perioada.

Lovin se insoara in timpul stagiului de la Coverciano
Florin Lovin va lipsi cateva zile din cantonamentul Stelei de la Coverciano, pentru a se casatori. El a pus la punct ultimele detalii ale nuntii, cu ocazia Sarbatorilor de iarna petrecute la Bacau. Lovin a invitat la evenimentul de la 13 ianuarie si cativa dintre fostii colegi de la Bacau.

ITALIA. Portarul Gianluigi Buffon a declarat ieri ca intentioneaza sa plece de la Juventus, daca echipa torineza nu promoveaza in Serie A sau daca nu achizitioneaza jucatori. Buffon este unul dintre putinii fotbalisti importanti ramasi la Juventus dupa scandalul meciurilor trucate din fotbalul italian, care s-a soldat cu retrogradarea echipei in Serie B. "Pot decide sa plec asa cum as putea hotari sa raman. Orice se poate intampla. Vom vedea unde ne aflam in clasament si daca exista miscari pe piata transferurilor", a declarat Buffon.

TENIS DE MASA. Meciul Romania - Ucraina, ultimul din grupa A a preliminariilor Campionatului European de tenis de masa din 2007, de la Belgrad, va avea loc marti, de la ora 17:00, la Buzau. In acest moment, Romania ocupa locul al treilea in grupa, avand asigurata calificarea la CE.

JIUL. Conducerea clubului din Petrosani a confirmat ca aproximativ 30 de jucatori din strainatate vor sa dea probe de joc la echipa antrenata de Marin Tudorache. "Avem CV-uri si casete de joc cu acesti jucatori si urmeaza sa-i vedem la treaba cand echipa isi va relua pregatirile", au declarat oficialii echipei. Printre jucatorii care vor veni la probe se afla si doi camerunezi si un portar din Serbia. Jiul isi va relua pregatirile la 10 ianuarie, iar la data de 8 februarie echipa va pleca in Antalya, intr-un stagiu de pregatire de zece zile.

FRANTA. Capitanul echipei Paris Saint-Germain, Pedro Pauleta (foto), a declarat ca se gandeste sa isi incheie cariera la finalul sezonului viitor, cand ii va expira contractul cu gruparea pariziana. "Sper sa imi inchei cariera la finalul sezonului viitor. Aceasta este intentia mea. Apoi ma voi consacra scolii mele de fotbal din Insulele Azore. Este un proiect de suflet", a spus Pauleta, al carui acord cu PSG este valabil pana la 30 iunie 2008.

×
Subiecte în articol: sport