x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

27 Dec 2006   •   00:00

Rui Costa, apt cu Dinamo
Mijlocasul echipei Benfica Lisabona, Rui Costa, va reveni pe teren in luna ianuarie, dupa ce timp de trei luni a fost indisponibil din cauza unei grave leziuni musculare, astfel ca ar putea fi apt pentru dubla mansa cu Dinamo Bucuresti, din "16"-imile Cupei UEFA. Meciul tur dintre Benfica Lisabona si Dinamo este programat la 14 februarie 2007, de la ora 22:00, la Lisabona, iar returul in 22 februarie, la Bucuresti.

Galca, aproape de Primera, la Gimnastic Tarragona
Fostul international Constantin Galca, liber de contract dupa despartirea de formatia din liga seconda spaniola Almeria, ar putea reveni in campionatul Spaniei, el fiind aproape de a semna un contract pe sase luni cu ultima clasata din Primera Division, Gimnastic Tarragona.

TRANSFERURI. Glasgow Rangers este interesata de legitimarea a doi juniori romani, Marius Alexe, de la Dinamo Bucuresti, si Lucian Filip, de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu", ambii aflandu-se si in atentia altor cluburi puternice din Anglia, precum Arsenal, Liverpool sau Tottenham. Potrivit Glasgow Daily Record, cei doi jucatori in varsta de 17 ani au sustinut probe de joc la Rangers inaintea Craciunului, iar in primele zile ale anului 2007 ar putea fi legitimati la gruparea scotiana. Glasgow Rangers este dispusa sa ofere 250.000 de lire sterline doar pentru Marius Alexe.

GIMNASTICA. Fosta campioana mondiala la gimnastica, rusoaica Elena Mukhina, 46 de ani, a decedat la finalul saptamanii trecute, la Moscova, din cauze necunoscute. Mukhina, campioana mondiala in 1978, la Forth Worth, si-a intrerupt cariera cu brutalitate, la varsta de 20 de ani. La 3 iulie 1980, in timpul unui antrenament de rutina la sol, la Minsk, gimnasta rusoaica a suferit o accidentare grava la coloana vertebrala si a ramas paralizata. Mukhina si-a petrecut ultimii ani din viata la Moscova, locul in care vor avea loc funeraliile, in cursul zilei de azi.

STRANIERI. Atacantul Claudiu Raducanu, ultima oara la Guangzhou Pharmaceutical, din liga a doua chineza, a semnat un contract pe un an si jumatate cu echipa cipriota Nea Salamina, unde va fi coechipier cu un alt roman, Mugur Bolohan. Raducanu va suplini golul lasat de plecarea lui Wobay, din Sierra Leone, la Universitatea Craiova.

LIGA 2. Fostul international roman Liviu Ciubotariu este noul antrenor principal al formatiei Dunarea Galati, el semnand un contract pe doi ani si jumatate cu gruparea din Liga a II-a. Ciubotariu se afla la prima experienta ca antrenor principal, dupa ce timp de o saptamana a asigurat interimatul la conducerea tehnica a formatiei FC National, dupa demisia lui Ion Vladoiu si pana la numirea lui Sorin Cartu.
×
Subiecte în articol: sport