x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

18 Dec 2006   •   00:00

Reghecampf a marcat pentru Aachen
Laurentiu Reghecampf (foto) a marcat un gol pentru Alemannia Aachen in meciul disputat sambata, pe teren propriu, cu Hamburg (3-3) el inscriind din penalty in minutul 63. "Reghe" a contribuit decisiv si la al doilea gol al formatiei sale. Vlad Munteanu si Sergiu Radu au fost titulari la Energie Cottbus, care a remizat acasa (0-0) cu VfB Stuttgart, primul fiind inlocuit in minutul 70.

Dinamovistul Cosmin Moti este dorit in Turcia, la Manisa
Fundasul Cosmin Moti este vizat pentru un transfer de Vestel Manisaspor, echipa care ocupa in prezent locul 4 in campionatul Turciei. Antrenorul lui Manisaspor, Ersun Yanal, a urmarit la Londra evolutia lui Moti in Tottenham - Dinamo (3-1), cerand aducerea romanului.

FRANTA. Fabien Barthez a devenit coechipier cu Claudiu Keseru, portarul confirmand ieri ca s-a transferat la FC Nantes. "Nu am renuntat nici la ideea de a mai juca in echipa nationala a Frantei", a declarat ieri Barthez. In varsta de 35 de ani, goalkeeper-ul a fost pe punctul sa se retraga in octombrie, din cauza lipsei unor oferte tentante. Presedintele lui FC Nantes, Rudi Roussillon, a certificat si el acordul: "Fabien ni s-a alaturat din aceasta iarna".

RECORD. Hartia pe care portarul nationalei Germaniei, Jens Lehmann, avea notat modul in care fotbalistii argentinieni executa loviturile de departajare a fost vanduta cu un milion de euro, iar suma obtinuta va fi folosita in scopuri umanitare. "Este incredibil, nu ma gandeam ca aceasta hartie este atat de importanta, mai ales ca dupa meci am vazut-o pe podea in vestiar, alaturi de sosetele mele, si m-am gandit sa o pastrez", a declarat portarul care a dus Germania in semifinalele Cupei Mondiale.

INTERES. Mijlocasul Bogdan Patrascu, in prezent la Piacenza, in liga a doua italiana, este dorit la Livorno. "Gazzeta dello Sport" noteaza ca, dupa ce transferul francezului Dhorasoo este pus sub semnul intrebarii din cauza faptului ca acesta este indisponibil din luna octombrie, obiectivul a devenit romanul Patrascu. In varsta de 27 de ani, Patrascu a mai jucat in Bulgaria, la Litex Loveci, si la Sportul Studentesc, in perioada 1996-2001, din 2002 trecand la Piacenza.

×
Subiecte în articol: sport