x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

16 Dec 2006   •   00:00

"U" Craiova vrea un atacant galez din Anglia
Universitatea Craiova este interesata de achizitionarea atacantului galez Jermaine Easter, care evolueaza la echipa engleza de liga a treia Wycombe Wanderers. "Sunt discutii, dar pretul lui este foarte piperat. Englezii cer circa un milion de lire sterline in schimbul lui, iar noi am fi dispusi sa dam maxim 750.000 de euro", a declarat patronul Universitatii, Adrian Mititelu (foto). Easter este golgeterul echipei sale, cu 11 goluri in 21 de partide de campionat.

Timisoreanul Dan Alexa a devenit tata pentru prima data
Mijlocasul echipei Poli Timisoara Dan Alexa a devenit ieri tata, sotia sa nascand o fetita de 51 centimetri si 2,900 kilograme. Fetita nascuta la Timisoara va purta numele de Casiana. Alexa a declarat ca este extrem de fericit, adaugand ca si mama, si copilul se simt bine.

FRANTA. Presa franceza de ieri a anuntat ca fostul international Laurent Blanc va prelua conducerea tehnica a echipei FC Nantes, la care evolueaza si romanul Claudiu Keseru. Blanc il va inlocui pe Georges Eo, care urmeaza sa plece in iarna. "Unii spun ca sosirea sa ar putea avea loc in prima zi dupa Craciun", a notat Ouest France, varianta venirii lui Blanc la Nantes fiind sustinuta si de L’Equipe.

STEAUA. Portarul Carlos Fernandes, despre care Gigi Becali a spus ca va pleca de la Steaua, a declarat ca vrea sa apere din nou in Portugalia. "Din pacate, nu am nici o oferta din Portugalia. Nimeni nu isi doreste sa ramana la un club dupa ce a auzit ce comentarii am auzit eu. Vreau sa plec de la Steaua. Mi-ar placea sa joc in Spania, Italia sau Anglia, care sunt cele mai bune campionate in acest moment", a spus Carlos pentru publicatia Sportugal, precizand ca situatia sa se va clarifica saptamana viitoare, dupa ce va studia impreuna cu impresarul sau toate ofertele si posibilitatile.

GERMANIA. Condamnarea fostului arbitru Robert Hoyzer pentru complicitate in scandalul privind meciurile de fotbal trucate din campionatul Germaniei a fost confirmata ieri, in apel, de tribunalul din Leipzig. Hoyzer, in varsta de 27 de ani, a fost condamnat in noiembrie 2005 la doi ani si cinci luni de inchisoare pentru escrocherie, dupa ce a primit 70.000 de euro pentru a influenta rezultatele mai multor partide.

×
Subiecte în articol: sport