x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

14 Dec 2006   •   00:00
INFO

Rapid va evolua trei meciuri in exil
In urma incidentelor de la partida cu Pandurii, Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri ca Rapid sa joace urmatoarele trei meciuri in afara Bucurestiului. Giulestenii au fost amendati si cu 3.500 RON. Meciurile din exil ale Rapidului vor fi cu Poli Timisoara, cu UTA si cu Steaua.

Catalina Ponor va reveni la antrenamente in primavara
Catalina Ponor, tripla campioana olimpica, isi va relua pregatirile la 1 martie 2007. "Vom relua antrenamentele, pentru a participa la CM 2007, la sarituri, sol si barna. Apoi ne vom pregati si pentru JO din 2008", a spus antrenorul Matei Stanei. Catalina se afla acum in Japonia.

STEAUA. Mijlocasul stelist Daniel Oprita (foto centru) a efectuat ieri o rezonanta magnetica, in urma careia a fost descoperita o leziune la nivelul ligamentului incrucisat anterior al genunchiului drept. Jucatorul va fi supus unei interventii chirurgicale la Bologna, unde va pleca azi. Astfel, el va fi indisponibil patru-cinci luni. Oprita s-a accidentat in meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-0, din etapa a 19-a a Ligii I, primul verdict fiind ruptura de rotula.

CUPA PRESEI. Turneul de fotbal destinat reprezentantilor media se va numi Cupa Presei Timisoreana, competitia fiind extinsa la nivel national. Faza pe Bucuresti este structurata in sase grupe a cate sase echipe. Jurnalul National va evolua in Grupa A, alaturi de Pro TV, Radio Romania Actualitati, Gazeta Sporturilor, Antena 1 si Azi. Primele trei clasate in fiecare grupa vor accede in faza urmatoare, cele 12 echipe ramase in competitie urmand sa dispute doua etape succesive in sistem eliminatoriu. Finala competitiei se va disputa in sistem turneu, intre cele trei echipe calificate.

JIUL. Patronul Alin Simota a confirmat ieri ca echipa din Petrosani va fi condusa si in retur de antrenorul Marin Tudorache. "Nu se pune problema sa-l schimbam pe Tudorache. E adevarat ca am purtat discutii cu Costel Orac, dar am renuntat si vom merge pe mana actualului tehnician", a spus Simota, adaugand ca nu va transfera jucatori cu nume la Jiul: "Nu avem de gand sa ducem celebritati pentru ca obiectivul nostru este sa reconstruim echipa si sa realizam baremul de 25 de puncte".

PANDURII. Presedintele Marin Condescu a anuntat ieri ca a ajuns la un acord pentru transferul atacantului Liviu Mihai de la Farul. "Ne-am inteles si cu jucatorul si cu patronul, e jucatorul nostru definitiv, a semnat cu noi pana in 2010. Nu am negociat noi cu cei de la Farul, ci impresarul Adrian Ilie pentru ca e jucatorul lui", a spus Condescu. Referitor la plecari, oficialul gorjean a spus ca mijlocasului Vojslav Vranjkovici costa un milion de euro: "Oferte au fost mai multe. Dinamo, Steaua si Rapid accepta sa plateasca banii imediat pentru el ca sa joace la ei din retur. Nu stiu exact cat valoreaza, dar oricum nu ma gandesc sa-l cedam fara un milion de euro", a spus Condescu.

TENIS DE MASA. Echipa feminina a Romaniei a ratat calificarea in finala Campionatelor Mondiale de juniori de la Cairo, dupa ce a pierdut, in semifinale, cu scorul de 3-1, meciul cu reprezentativa Chinei. Singurul punct al Romaniei, care va fi medaliata cu bronz, a fost adus de Elisabeta Samara, care a castigat cu scorul de 3-2 (11-6, 3-11, 11-5, 7-11, 11-7) meciul cu Zi Mu.

GERMANIA. Atacantul roman Marius Niculae, care a semnat un contract pana in iulie 2007 cu FSV Mainz 05, a declarat la prezentarea oficiala ca a avut noroc sa ajunga la gruparea germana. "Nu am vrut sa ma transfer in Rusia sau Ucraina. Bundesliga este unul dintre cele mai tari campionate din Europa. Mi-am asumat un mare risc asteptand oferte din campionate puternice, iar faptul ca voi juca la Mainz este un mare noroc pentru mine", a spus Niculae.

×
Subiecte în articol: sport