x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

12 Dec 2006   •   00:00

Carlos a plecat acasa
Portarul Stelei, Carlos Alberto Fernandes (foto), a plecat ieri dimineata din Romania. Finantatorul Gigi Becali anuntase ca ros-albastrii se vor desparti in aceasta iarna de goalkeeperul lusitan, din cauza prestatiilor sale modeste. Carlos a aparat ultima oara pentru Steaua la 17 octombrie, in meciul cu Real Madrid, scor 1-4, din Liga Campionilor. Portughezul a fost achizitionat iarna trecuta de la Boavista pentru 600.000 de euro si mai are contract cu Steaua pana in iunie 2008.

Adrian Mutu, jucatorul etapei in campionatul italian
Adrian Mutu a fost desemnat cel mai bun jucator al etapei a 15-a din Serie A, in urma unui sondaj efectuat pe internet. Romanul a primit 26 la suta din voturi. "Briliantul" a inscris duminica unicul gol al Fiorentinei in meciul castigat cu 1-0 in fata lui Chievo.

POLI IASI. Presedintele Sorin Boca a declarat ieri ca gruparea ieseana va vinde atatia jucatori, incat sa-si poata plati datoriile. "Ce putem face?! Avem datorii de peste 20 de miliarde de lei vechi! Daca vom primi oferte care sa ne convina, o sa dam drumul jucatorilor si o sa evoluam cu juniorii!", a spus Boca, adaugand ca fotbalistii au plecat in vacanta fara sa primeasca vreun ban: "Care bal de sfarsit de an?! Au plecat acasa jucatorii fara sa le dam vreun leu. Sper ca, pana la sfarsitul anului, sa facem rost de ceva bani, pentru a le achita macar o parte din datorii".

JIUL. Fotbalistii echipei din Petrosani vor fi amendati cu 200 RON pentru fiecare kilogram in plus pe care il vor avea la intoarcerea din vacanta de iarna. "Jucatorii au restrictie la sarmale, caltabosi si alte produse traditionale in perioada Sarbatorilor de iarna. Trebuie sa fie atenti, pentru ca unii au avut probleme cu greutatea si in timpul campionatului", a spus tehnicianul, adaugand ca in aceasta saptamana va discuta cu finantatorul Alin Simota in privinta remanierii lotului.

TENIS. Petru Alexandru Luncanu a castigat titlul la masculin la cea de-a 60-a editie a Orange Bowl, importanta competitie de juniori ce a avut loc la Key Biscayne. Luncanu, cap de serie numarul 3, l-a invins in finala, scor 6-2, 4-6, 6-3, pe principalul favorit, brazilianul Nicolas Santos. Romania a fost reprezentata si in finala de dublu fete, unde perechea Sorana Carstea/Urszula Radwanska (Polonia) a pierdut cu 6-3, 6-1 in fata cuplului Sharon Fichman (Canada)/Katerina Vankova (Cehia).

CFR CLUJ. Gruparea ardeleana i-a prezentat ieri pe sud-americanii Andre de Souza Galiassi si Miguel Angel Cuellar, transferati de la campioana Boliviei, Bolivar la Paz. Cu aceasta ocazie, presedintele Iuliu Muresan a anuntat achizitionarea atacantului Viorel Frunza, de la FC Vaslui. "Frunza este jucatorul nostru. Il vom prezenta probabil la finalul saptamanii", a spus Muresan.

ITALIA. Cristi Chivu a fost criticat de agentia Datasport dupa prestatia din derby-ul Lazio - AS Roma, pierdut de echipa sa cu 3-0. Datasport l-a notat cu 5,5 pe internationalul roman, la fel ca si pe alti cinci coechipieri ai sai: "Chivu a suferit din cauza vitezei atacantilor laziali si a deviat sutul lui Ledesma de la primul gol, pacalindu-l pe portarul Doni".

CM AL CLUBURILOR. America de Mexico s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, dupa ce a invins ieri, cu 1-0, formatia sud-coreeana Jeonbuk Motors. Unicul gol al meciului a fost marcat de Rojas (’79). In semifinale, America de Mexico va intalni joi pe FC Barcelona. Cealalta semifinala programeaza meciul dintre Al Ahly (Egipt) si Internacional de Porto Alegre (Brazilia).

×
Subiecte în articol: sport