x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport INFO

INFO

08 Dec 2006   •   00:00

Nasu’ i-a dat avertisment lui Gigi Becali
Mircea Sandu (foto) l-a atentionat pe patronul Stelei, Gigi Becali, ca va suporta rigorile legii, daca va premia in retur echipele care intalnesc Dinamo, asa cum a anuntat "latifundiarul din Pipera" inainte de plecarea spre Lyon. Presedintele FRF crede ca Becali nu va pune totusi in practica promisiunea de a premia alte echipe si ca a vrut doar sa ofere subiecte presei, in perspectiva pauzei din campionat.

Viorel Moldovan si Bogdan Stelea vor pe banca tehnica
Atacantul echipei Rapid Viorel Moldovan si portarul echipei Unirea Urziceni, Bogdan Stelea, s-au inscris la cursurile pentru obtinerea licentei PRO, organizate de Scoala Federala de Antrenori. Primul modul al cursului PRO va incepe luni, la Casa Fotbalului.

GIMNASTICA. Marian Dragulescu va fi singurul reprezentant al Romaniei la finala Cupei Mondiale de la Sao Paolo (Brazilia), competitie care se va desfasura in intervalul 15-16 decembrie. Dublu campion mondial la sol si sarituri, "Marocanul" va concura doar in proba de sarituri, avandu-i adversari pe Diego Hypolito (Brazilia), Brandon O’Neill (Canada), Matthias Fahrig (Germania), Fabian Hambuechen (Germania), Iernar Ierimbetov (Kazahstan), Evgheni Sapronenko (Letonia) si Anton Golosuskov (Rusia). La feminin, Romania nu va fi reprezentata de nici o gimnasta.

INOT. Razvan Florea s-a calificat in finala probei de 200 metri spate din cadrul Campionatelor Europene de natatie in bazin scurt de la Helsinki (1:54.57). In proba de 100 metri fluture, Ioan Gherghel a ajuns in semifinale cu al cincilea timp al calificarilor, 52.68. De asemenea, Octavian Guta s-a calificat in semifinalele probei de 50 metri liber, cu timpul 22.43.

TENIS. Ilie Nastase a inaugurat la Centrul national de tenis al Federatiei Romane de specialitate noul balon care acopera cele trei terenuri de green set, suprafata cea mai des intalnita pentru turneele de sala din perioada iernii. Aici se pot antrena atat sportivii de performanta, cat si copiii din grupele de initiere ale Centrului National de Tenis.

×
Subiecte în articol: sport