x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

02 Mai 2007   •   00:00

TENIS. Proba de dublu din cadrul turneului de la Barcelona a fost caştigată de perechea romano-germană alcătuită din Andrei Pavel şi Alexander Waske, care a dispus in finală, cu scorul de 6-3, 7-6, de spaniolii Rafael Nadal şi Bartolome Salva-Vidal. in clasamentul ATP, Pavel este cel mai bine clasat dintre jucătorii romani, el aflandu-se pe locul 90 la simplu şi pe 7 la dublu. La feminin, Sorana Carstea a făcut un salt de 156 de locuri in ierarhia WTA, pană pe poziţia a 169-a, graţie finalei pe care a disputat-o la Budapesta.

ITALIA. Fundaşul Cristian Chivu a fost considerat de cotidianul Il Giornale cel mai bun jucător de pe teren in meciul pe care echipa sa l-a incheiat la egalitate, 0-0, cu Lazio, in etapa a 34-a a campionatului Italiei. "Chivu a fost balaurul din defensivă. Nu a lăsat nici un spaţiu adversarilor", a notat sursa citată, care i-a acordat internaţionalului roman nota 7.

FIFA. Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat postului BBC că are mare incredere că Africa de Sud va putea găzdui in condiţii foarte bune Cupa Mondială din anul 2010. Şeful fotbalului mondial nu a exclus insă nici posibilitatea ca africanii să nu poată susţine turneul final, situaţie in care există posibilitatea ca organizarea competiţiei să fie preluată din mers de alte ţări, printre acestea aflandu-se Anglia, Australia, SUA, Mexic şi Spania.

FRANŢA. Portarul Fabien Barthez (foto) şi-a reziliat contractul cu FC Nantes, la două zile după ce a fost agresat de mai mulţi suporteri, motivand că nu se mai simte in siguranţă. După meciul pierdut de Nantes in faţa lui Rennes, scor 0-2, cand jucătorul incerca să părăsească stadionul la bordul maşinii sale, caţiva fani au deschis portiera, l-au agresat şi l-au ameninţat cu moartea. FC Nantes, la care evoluează şi romanul Claudiu Keşeru, ocupă ultimul loc in Ligue 1, la opt puncte de prima poziţie neretrogradabilă.

×
Subiecte în articol: sport