x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

26 Apr 2007   •   00:00

Cinci fotbalişti din echipa de juniori republicani I a clubului FC Baia Mare au fost implicaţi într-un accident de circulaţie, soldat cu avarierea mai multor automobile.

ACCIDENT Cinci fotbalişti din echipa de juniori republicani I a clubului FC Baia Mare au fost implicaţi într-un accident de circulaţie, soldat cu avarierea mai multor automobile. Cei cinci se aflau într-un autoturism Skoda, condus de jucătorul Antoniu Horgea, de 18 ani, şi se îndreptau spre Dej, unde aveau programat un meci, când au fost loviţi, în centrul oraşului Baia Mare, de maşina unei reprezentanţe auto. Nici unul dintre tinerii fotbalişti nu a fost rănit.

DECES Cel mai tânăr component al naţionalei de fotbal a Angliei care a cucerit titlul mondial în 1966, Alan Ball, a încetat din viaţă la 61 de ani, în noaptea de marţi spre miercuri, din cauza unui atac de cord, la puţin timp după ce a urmărit meciul din Liga Campionilor, dintre Manchester United şi AC Milan. Ball este al doilea jucător al echipei Angliei din 1966 care încetează din viaţă, după Sir Bobby Moore, care a fost răpus de cancer, în 1993. El a evoluat timp de zece ani la Everton şi Arsenal şi a adunat 72 de selecţii în echipa naţională.

BULGARIA Mijlocaşul Eugen Trică îşi va prelungi contractul cu formaţia bulgară ŢSKA Sofia, la care evoluează din luna februarie a anului trecut, a declarat antrenorul Stoicio Mladenov, citat de presa de la Sofia. Fostul stelist va semna în aceste zile o nouă înţelegere, cea actuală urmând să expire la sfârşitul lunii iunie. Eugen Trică este coleg la ŢSKA cu un alt fotbalist român, Florentin Petre.

COMEMORARE COSR şi Academia Olimpică Română au organizat ieri un simpozion omagial în memoria Liei Manoliu (foto), fostă campioană olimpică la aruncarea discului şi preşedinte al forului olimpic român, de la a cărei naştere s-au împlinit 75 de ani. Personalitate marcantă a sportului românesc, Lia Manoliu s-a născut la 23 aprilie 1925, la Chişinău, şi a încetat din viaţă la 9 ianuarie 1998. A participat la şase ediţii ale JO, la care a cucerit o medalie de aur şi două de bronz şi a condus Comitetul Olimpic Român în perioada 1990-1998.

GOLGETERI Cu 15 goluri înscrise în campionatul Italiei pentru Fiorentina, Adrian Mutu ocupă locul 16 în rândul celor mai buni marcatori din Europa în acest sezon. “Briliantul” se află la egalitate cu alţi cinci fotbalişti -Ibrahimovici, Rocchi, Zickler, Huntelaar şi McCarthy – toţi având câte 30 de puncte. Principalul candidat la câştigarea “Balonului de aur” rămâne Afonso Alves (SC Heerenveen), care ocupă primul loc, cu 45 de puncte, al doilea fiind Francesco Totti (AS Roma), care are 42 de puncte.

Rapidistul George Copos nu ştie să aibă datorii

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat ieri că nu ştie să-i datoreze lui Daniel Pancu 100.000 de dolari, iar lui Daniel Niculae 25.000 de dolari: “O să mă uit în contractele celor doi, iar dacă sunt restanţe financiare către Nico şi Pancu, acestea se vor plăti sigur.”

Stoilov, antrenorul Bulgariei

Federaţia Bulgară de Fotbal l-a confirmat ieri pe Stanimir Stoilov, antrenorul lui Levski Sofia, în funcţia de selecţioner al reprezentativei vecinilor de la sud de Dunăre pentru “dubla” cu Belarus, din 2 şi 6 iunie, din preliminariile CE 2008. Stoilov îi succede la cârma reprezentativei Bulgariei demisionarului Hristo Stoicikov. Se pare că după acest interimat, pe postul de selecţioner va fi numit Krasimir Balakov.
×
Subiecte în articol: sport