x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Apr 2007   •   00:00
Piţurcă, supărat pe poliţişti
Antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă, spune că nu este supărat pe conducerea Rapidului, ci pe poliţişti, după ce nu a putut intra la meciul Rapid - Dinamo. "Nu sunt de vină oficialii rapidişti, ei nici nu ştiau că vin la meci. E prima oară cand mi se intamplă acest lucru. Deşi erau şi alte maşini parcate in faţa intrării, dar şi locuri libere, pe mine nu m-au lăsat poliţiştii. Ce era să fac, să mă bat cu ei? Am plecat", a declarat selecţionerul.

Nicolae Dică, nominalizat la jucătorul sezonului pe site-ul UEFA
Atacantul stelist Nicolae Dică a fost nominalizat de UEFA la categoria "Jucătorul sezonului in viziunea suporterilor", alături de Totti (AS Roma), Kaka (Milan), C. Ronaldo (Man. United), Juninho (Lyon), Deco (Barcelona), Gerrard (Liverpool) sau Drogba (Chelsea).

CEAHLĂUL. Preşedintele executiv, Viorel Măstăcăneanu, speră ca după meciul cu Universitatea Craiova, programat astăzi, formaţia sa să lase locul din zona retrogradării echipei oltene: "Din ce am văzut, Craiova nu joacă nimic. Suntem increzători in obţinerea victoriei". Jucătorii antrenaţi de Aurel Şunda au intrat in cantonament incă de duminică seară, imediat după intoarcerea de la Timişoara. Şunda nu va putea conta pe portarul Cătălin Mulţescu, suspendat, astfel că in poarta moldovenilor va debuta Fedorenko. Intrarea spectatorilor la acest meci va fi liberă.

ATLETISM. Maine va avea loc Adunarea Generală a Federaţiei Romane de Atletism, avand ca principal punct pe ordinea de zi alegerea unui nou preşedinte, post rămas vacant după demisia lui Ilie Floroiu. Lista candidaţilor ii cuprinde pe George Boroi, comandantul clubului Steaua, Sorin Matei, directorul clubului CSM Craiova, Doina Melinte, director la DJS Bacău, şi Gabriela Szabo, secretar federal şi vicepreşedinte al FRA. Potrivit anumitor surse federale, la alegeri ar urma să participe doar primii trei, Szabo nefiind hotărată dacă va candida sau nu.

GIMNASTICĂ. Antrenorul coordonator al lotului olimpic feminin de gimnastică, Nicolae Forminte, işi pune mari speranţe in eleva sa Steliana Nistor, campioană europeană de junioare la individual compus in 2004, sperand ca aceasta să cucerească titlul şi la competiţia continentală de la Amsterdam, care debutează vineri. Forminte speră ca romancele să nu fie urmărite de ghinion şi să urce de mai multe ori pe podium: "Intotdeauna gimnastele din Romania au fost obligate să fie de trei ori mai bune decat adversarele lor pentru ca şi un eventual arbitraj defavorabil să nu poată să le impiedice să cucerească medalii".

ITALIA. Site-ul realsoccer.it a anunţat că fundaşul Cristian Chivu ar putea ajunge la echipa Internazionale Milano, care ar urma să-l cedeze la AS Roma pe Fabio Grosso. Chivu este dorit in mod expres de antrenorul campioanei Italiei, Roberto Mancini, dar se mai află pe lista de achiziţii a unor cluburi mari: FC Barcelona, Real Madrid şi AC Milan.

CONTROL. In 2007, Agenţia naţională anti-doping şi-a propus să efectueze circa 3.000 de controale, sportivii din loturile olimpice urmand să fie testaţi de cel puţin două ori in acest an preolimpic.
×
Subiecte în articol: sport