x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

25 Iul 2007   •   00:00

DACIA MIOVENI. Antrenorul Ion Moldovan şi-a anunţat ieri demisia. "Nu vreau să se facă nici o speculaţie pe această temă. Sunt numai şi numai motive personale. Relaţia cu directorul tehnic, Florin Marin, şi cu sponsorul Gigi Neţoiu au fost bune. Nu din cauza lor am plecat de la Dacia", a declarat tehnicianul care a adus promovarea grupării argeşene pe prima scenă.

POLO. Secretarul general al FR Polo, Anatolie Grinţescu, a declarat că Romănia şi Ungaria işi vor depune candidatura pentru organizarea Campionatelor Europene din 2010, atăt la feminin, căt şi la masculin. Oraşele care ar trebui să găzduiască cele două grupe vor fi Oradea, din Romănia, şi Debrecen, din Ungaria.

CFR CLUJ. Preşedintele Iuliu Mureşan este de părere că ediţia viitoare a Ligii 1 nu se va juca corect. "Sunt aceiaşi oameni in fotbalul romănesc, care nu-şi pot schimba apucăturile. Este ca şi cum ai vrea să-i dezobişnuieşti de vicii precum alcoolul sau ţigara", a afirmat Mureşan, care vede totuşi un podium format din CFR, Dinamo şi Poli Timişoara: "Noi vrem titlul, dar mi-aş dori incă o echipă din provincie pe podium, măcar pe locul trei. Poate va fi Timişoara, care imi pare mai organizată decăt in sezonul trecut. Dintre bucureştene, Dinamo este cea mai bună şi va prinde sigur un loc in faţă".

FC VASLUI. Finanţatorul Adrian Porumboiu a declarat că fundaşul central Ştefan Mardare va rămăne la Vaslui, după ce varianta schimbului cu Andrey şi Baciu de la Steaua a căzut. "FC Vaslui nu are nici un regret că Andrey şi Baciu nu vin, mai ales că ultimul nici nu ştiu dacă prindea echipa, şi este mai mult decăt satisfăcut că Mardare rămăne, deoarece este un fotbalist valoros", a spus Porumboiu.

"U" CRAIOVA. Patronul Adrian Mititelu a declarat că renovarea stadionului "Ion Oblemenco" se va incheia la timp pentru a putea găzdui intălnirea Romănia - Olanda. "Lucrările de la stadion ar fi trebuit să se finalizeze in luna decembrie, dar le-am grăbit din dorinţa de a aduce naţionala la Craiova. Voi fi gazda perfectă. Ca in Bănie nu se vor simţi nicăieri mai bine. Aduceţi-vă aminte că la un antrenament au fost 15.000 de spectatori, vă daţi seama ce ar fi la meci. Ii va duce pe jucători spre victorie şi implicit spre calificare", a spus Mititelu.

×
Subiecte în articol: sport