x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

27 Iul 2007   •   00:00

OŢELUL. Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că Trabzonspor va fi precaută in manşa secundă a turului trei al Cupei Intertoto. "Nu ştiu dacă vom mănca baclavale sau kebab, important este să nu măncăm bătaie. Cu siguranţă ne va aştepta un meci extrem de dificil, pentru că, dacă in tur ne-au privit de sus, acum işi vor lua măsuri de siguranţă. Ştiu că la Trabzon se creează o atmosferă extrem de ostilă şi puţine echipe le rezistă pe teren propriu", a spus Grigoraş. Partida Trabzonspor - Oţelul se va disputa măine pe Stadionul Huseyin Avni Aker. In tur, gălăţenii s-au impus cu 2-1.

Â

FC VASLUI. Tehnicianul Dorinel Munteanu a dezvăluit că el a fost cel care a blocat transferul fundaşului Ştefan Mardare la Steaua. "Este un jucător bun, ambiţios şi de mare perspectivă, care face parte in mod constant din naţionala de tineret. Cănd s-a ivit varianta ca el să plece la Steaua, am purtat o discuţie cu domnul Porumboiu pentru ca transferul să cadă, lucru care s-a realizat in cele din urmă", a spus Munteanu.

UEFA. Comisia de Control şi Disciplină a forului european a decis ieri să excludă vicecampioana Serbiei, Partizan Belgrad, din actuala ediţie a Cupei UEFA in urma comportamentului violent al suporterilor la meciul din deplasare, cu Zrinjski Mostar, din turul preliminar. Cei aproximativ 1.000 de fani ai lui Partizan au aruncat cu pietre şi petarde in forţele de securitate, care au reuşit cu greu să restabilească ordinea. Arbitrul italian Andreea de Marco a fost nevoit să intrerupă meciul aproximativ zece minute.

GLORIA. Martin Petrov nu va juca in meciul de măine dintre Atletico Madrid şi Gloria Bistriţa, din returul finalei Cupei Intertoto. Jucătorul bulgar urmează să se transfere la Manchester City, care ii va plăti in schimb lui Atletico 9 milioane de euro. Gloria s-a impus in prima manşă, pe teren propriu, cu 2-1. Căştigătoarea dublei manşe se va califica in turul doi preliminar al Cupei UEFA.

×
Subiecte în articol: sport