x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Info

Info

28 Iul 2007   •   00:00

TELEVIZIUNI. Sport Klub va transmite in direct in această seară, de la ora 19:00, finala Cupei Ligii Germaniei, dintre Schalke şi Bayern München. In semifinale, Schalke a invins cu 4-2 pe FC Nürnberg, iar Bayern a trecut cu 2-0 de campioana en-titre, VfB Stuttgart.

FC UNIREA. Formaţia antrenată de Dan Petrescu a căştigat meciul amical disputat in compania echipei de liga a II-a Sportul Studenţesc. Unirea Urziceni s-a impus cu 1-0, singurul gol fiind marcat de Balint, după o centrare a lui Bogdan Stancu. Pentru că meciul din prima etapă cu Gloria se va disputa joi, echipa ialomiţeană va juca astăzi un amical cu o altă divizionară secundă, Petrolul Ploieşti.

GLORIA BUZĂU. Pentru a-l convinge să accepte imprumutul la echipa buzoiană, finanţa-torul stelist, Gigi Becali, i-a promis atacantului Mihai Guriţă o primă pentru fiecare gol marcat. "I-am zis că ia 2.000 de euro de gol, chiar dacă ia bătaie Buzăul", a declarat Becali. Alături de Guriţă, la Buzău a fost imprumutat şi fundaşul Alexandru Iacob.

×
Subiecte în articol: sport